ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Τότεναμ: Το ερυθρόλευκο ταξίδι στ’ αστέρια ξεκινά

ολυμπιακός-τότεναμ-το-ερυθρόλευκο-τ-371287

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους ομίλους του Champions League και απόψε (19:55) ξεκινάει το ταξίδι του στ’ αστέρια απέναντι στην Τότεναμ στο Καραϊσκάκη.

Η πορεία του Ολυμπιακού για την επιστροφή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης το καλοκαίρι ήταν ξέφρενη. Οι ερυθρόλευκοι» έπρεπε εξ αρχής να ξεπεράσουν τρία εμπόδια για να επιστρέψουν στ’ αστέρια του Champions League και με πειστικές εμφανίσεις το πέτυχαν.

Πλέον καλούνται να απολαύσουν αυτήν την επιστροφή σε έναν απαιτητικό όμιλο με Μπάγερν Μονάχου, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα. Το ταξίδι τους στον όμιλο ξεκινάει απόψε (19:55 / CosmoteSport 2HD) απέναντι στους Σπερς, τους φιναλίστ τους περσινού τελικού της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς παραδέχθηκε πως οι Μπάγερν και Τότεναμ είναι τα φαβορί πριν την έναρξη του ομίλου, ωστόσο απόψε περιμένει έναν επιθετικό και καταιγιστικό Ολυμπιακό, ο οποίος στην πορεία και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα μπορεί να ξεκαθαρίσει καλύτερα τους στόχους του στον όμιλο που συμμετέχει.

Ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να παρατάξει ένα σχήμα που θα το απαρτίζουν οι παίκτες που οδήγησαν τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι στην πρόκριση. Έτσι η πιθανή σύνθεση για τον Ολυμπιακό θα είναι με τους Σα, Ομάρ, Τσιμίκα, Σεμέδο ή Σισέ, Μεριά, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Μασούρα και Γκερέρο.

Από την πλευρά της Τότεναμ, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στη συνέντευξη Τύπου επισήμανε πως σέβεται τον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του σε μια καυτή έδρα όπως το Καραϊσκάκη. Ο τεχνικός των Σπερς έχει προαναγγείλει ροτέισον, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι η Τότεναμ δεν θα ρίξει μια ποιοτική ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μια πιθανή σύνθεση για τους Σπρες θα αποτελείται από τους: Γιορίς, Γουόκερ-Πίτερς, Σάντσες, Βερτόνγκεν, Ντέιβις, Ντομπελέ, Γουίνκς, Λαμέλα, Σον, Έρικσεν και Κέιν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου