ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Ελασσόνα η Νίκη

στην-ελασσόνα-η-νίκη-360239

Συνέχεια στα φιλικά της παιχνίδια θα δώσει σήμερα στις 6.30 μ.μ. η Νίκη Βόλου, η οποία και θα φιλοξενηθεί από τον ΠΟ Ελασσόνας, ομάδα που συμμετέχει στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Μετά το παιχνίδι απέναντι στον Σαρακηνό, οι κυανόλευκοι προπονητές, Φάντζιο Μπούις και Στέφανος Ξηροφώτος θα έχουν την ευκαιρία να δουν ακόμη καλύτερα την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους, και να δουλέψουν πάνω σε θέματα τακτικής.

Το καλεντάρι των φιλικών για τη Νίκη Βόλου:

Τετάρτη 9 Αυγούστου

Νίκη Βόλου-Σαρακηνός 6-2

Παρασκευή 11 Αυγούστου

ΠΟ Ελασσόνας-Νίκη Βόλου

Δευτέρα 14 Αυγούστου

Νίκη Βόλου-Παγασητικός

Πέμπτη 17 Αυγούστου

Νίκη Βόλου-Παναιγιάλειος

Σάββατο 26 Αυγούστου

Ρήγας Φεραίος-Νίκη Βόλου

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

Αχιλλέας Φαρσάλων-Νίκη Βόλου

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου

Νίκη Βόλου-Πύρασος

Οσον αφορά το πρώτο φιλικό τεστ με αντίπαλο τον Σαρακηνό, ο Φάντζιο Μπούις μίλησε για την εικόνα που αποκόμισε από την ομάδα του και τους υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές, αναφέροντας αρχικά ότι: «Οι διπλές προπονήσεις που κάνουμε αυτή την περίοδο μας έβγαλαν κούραση. Κάποια από τα στοιχεία που θέλαμε να δούμε τα είδαμε. Πάντα το πρώτο παιχνίδι είναι δύσκολο, όμως είναι θετικό που σημειώσαμε έξι γκολ και είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα. Αρνητικό είναι ότι δεχθήκαμε δύο τέρματα αλλά είναι κάτι που θα διορθώσουμε. Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Δεν είναι απαραίτητο να είμαστε έτοιμοι τώρα. Σ’ ενάμιση μήνα που πρέπει να είμαστε έτοιμοι, θα είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε».

Για την παρουσία του Βασίλιεφ, των υπόλοιπων ξένων αλλά και των ποδοσφαιριστών που δοκιμάστηκαν: «Έπαιξε κατ’ ευθείαν από το ταξίδι. Δεν πρόλαβε ούτε να φάει. Οι υπόλοιποι έχουν ενσωματωθεί πολύ καλά στην ομάδα. Έχουν μπει στο κλίμα των προπονήσεων και σίγουρα θα μας βοηθήσουν πολύ. Είναι 100% επαγγελματίες. Οι Γενιτσαρίδης και Ζιώγας είναι υπό δοκιμή».

Συνεχίζονται οι εγγραφές

Με ανακοίνωσή της η Δ.Ε. της Νίκης Βόλου αναφέρει σχετικά με τη λειτουργία των ακαδημιών: «Ο αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης και έφορος της ΔΕ ποδοσφαίρου κ. Σουγγάρης Άκης θα είναι διοικητικά υπεύθυνος των ακαδημιών και την επόμενη χρονιά, ενώ αγωνιστικά επικεφαλής θα είναι ο αρχιπροπονητής μας κ. Φάντζιο Μπούις.

Τα γήπεδα προπόνησης θα είναι το κεντρικό του Παντελής Μαγουλάς και το βοηθητικό του ΟΣΕ που προετοιμάζονται από τον Μάιο να υποδεχθούν τα παιδιά μας, ενώ τα νέα γραφεία των ακαδημιών μας μεταφέρθηκαν δίπλα από την κεντρική είσοδο του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς στην οδό Μαιάνδρου, και είναι ανοιχτά από 12:00-14:00 και 19:00-21:30 Δευτέρα έως Παρασκευή για να δεχθεί έγκαιρα τις εγγραφές σας από σήμερα, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται η έναρξη των δραστηριοτήτων μας.

Αναλυτικά πληροφορίες για τις εγγραφές:

Εγγραφή: 10 ευρώ

Όσοι αθλητές ήταν πέρυσι στις ακαδημίες και είναι τακτοποιημένοι οικονομικά θα εγγραφούν, αλλά δεν θα πληρώσουν το παραπάνω αντίτιμο.

Τιμή Box: 55€ περιλαμβάνει πλήρη στολή όμοια της πρώτης ομάδας, φόρμα και μπουφάν.

Η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 27€ και περιλαμβάνει υποχρεωτική ασφάλιση όλων των παιδιών από το σπίτι τους στην προπόνηση, στη διάρκεια αυτής έως και την επιστροφή τους ξανά στο σπίτι».

Προπονητές στην ακαδημία αναλαμβάνουν οι κ.κ. Γιώργος Παρασκευαΐδης, Χρήστος Κοντοβάς, Γιάννης Παπανικολάου, Τάκη Παρισσάκης και Νίκος Σκουφογιάννης, με τον πρώτο να αναλαμβάνει και την ομάδα των Νέων Αθλητών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου