ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον Εθνικό Πειραιώς θα υποδεχθεί ο Ρήγας Φεραίος

τον-εθνικό-πειραιώς-θα-υποδεχθεί-ο-ρήγ-360204

Το δεύτερο και πολύ πιο δυνατό φιλικό θα δώσει ο ΑΣ Ρήγας Φεραίος την ερχόμενη Κυριακή (13/8 – 17:30), φιλοξενώντας στο Δημοτικό Στάδιο τον άλλοτε κραταιό Εθνικό Πειραιώς. Θυμίζουμε πως οι Βελεστινιώτες διανύουν τη δεύτερη εβδομάδα της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας, ενώ στο πρώτο φιλικό επικράτησαν 1-0 του Μαγνησιακού.

Σίγουρα, ο Εθνικός Πειραιώς που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στα Χάνια Πηλίου, θα αποτελέσει πολύ πιο δυνατό τεστ για τους κυανόλευκους του Βελεστίνου, αφού οι μέχρι τώρα κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι δείχνουν και τις πρωταγωνιστικές τάσεις για τον ιστορικό σύλλογο του Πειραιά, ο οποίος συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπως και ο Ρήγας.

Ευκαιρία λοιπόν για τους φιλάθλους του Βελεστίνου και της γύρω περιοχής να δούνε ακόμα περισσότερα δείγματα -το ντεμπούτο του αναμένεται να πραγματοποιήσει και ο Τσιώλης- από την ομάδα που χτίζουν οι Σπαθής και Αλεξίου, ενόψει της πέμπτης διαδοχικής χρονιάς της ομάδας στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, απέναντι σε έναν αντίπαλο με ξεχωριστή δυναμική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ Ρήγας Φεραίος: «Την παράδοση να δίνει “δυνατούς” φιλικούς αγώνες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας συνεχίζει ο Ρήγας Φεραίος, αντιμετωπίζοντας την προσεχή Κυριακή 13/8 τον Εθνικό Πειραιώς, στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου. Η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 17:30 ενώ η είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου