ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δίπλα στον θρύλο Λάγιος Ντέταρι

δίπλα-στον-θρύλο-λάγιος-ντέταρι-359301

Τη χαρά και την τιμή να αγωνιστούν δίπλα σε ένα θρύλο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον Λάγιος Ντέταρι είχαν χθες οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Θησέας Αγριάς και των Παλαιμάχων της ΕΠΣΘ.

Στο ΕΑΚ Βόλου, Τάκης Συνετόπουλος και υπό το φως των προβολέων

οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές είχαν μια ξεχωριστή ευκαιρία να αγωνιστούν στο πλάι ενός βιρτουόζου της μπάλας και έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του 20ου αιώνα στο ελληνικό πρωτάθλημα και όχι μόνο, με την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς, αλλά αυτή τη φορά αγωνίστηκε με τα πράσινα, για χάρη των φίλων του και παλαιμάχων του Θησέα Αγριάς, των οποίων την πρόσκληση αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά και τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην πόλη μας.

Με την ΕΠΣΘ αγωνίστηκαν οι: Τζέκας, Κολυνδρίνης, Αντωνούλης, Ντούρας, Ρίζος, Τόλιας, Βαιτσης, Καλόγηρος, Οικονόμου, Παναγιωτόπουλος, Αγασιώτης, Σπυριδάκης, Κωστούλας, Πέτρου, Κασιούρας, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Παπαρρίζος, Καραμίχαλος.

Με τους παλαιμάχους του Θησέα έπαιξαν οι: Θεοδωρίδης, Ζάχος, Μαραγκός, Παπαδήμας,Κουλαξής, Νάκας,Μάνος, Μυλωνάς, Φέκας, Μούτος, Φιλίππου, Μαλακασιώτης,Δουλάς, Κοντογεωργίου, Κόρμπας, Αλιάτης, Βαλαρούτσος, Μουραζάς, Κοκκινίδης,Τσεκούρας, Αραβανόπουλος, Οικονόμου και φυσικά ο Ντέταρι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου