ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισοπαλία 0-0 ο Ρήγας Φεραίος με ΑΟ Σελλάνων

ισοπαλία-0-0-ο-ρήγας-φεραίος-με-αο-σελλάν-343199

Χωρίς γκολ αλλά με χρήσιμα συμπεράσματα έληξε το χθεσινό φιλικό του Ρήγα με αντίπαλο που θα βρει μπροστά του και στο πρωτάθλημα… Δικαιούται να κρατήσει το δημιουργικό κομμάτι που έβγαλε σωστά κυρίως στο τέλος του πρώτου μέρους, και σίγουρα όχι πάρα πολλά από την επανάληψη ο Ρήγας Φεραίος, με τους κυανόλευκους να έρχονται ισόπαλοι 0-0 στο Δημοτικό Στάδιο στο φιλικό με τον ορεξάτο ΑΟ Σελλάνων, τον οποίο αναμένεται να αντιμετωπίσουν τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Για τους Βελεστινιώτες ακολουθούν ακόμα δύο εντός έδρας αγώνες προετοιμασίας, με Νίκη Βόλου το Σάββατο (26/8) και με τον Ολυμπιακό Βόλου την επόμενη Τετάρτη (30/8).

Οι συνθέσεις:

Ρηγας Φεραίος ( Σπαθής – Αλεξίου): Παπαγιάννης (46’ Τσουμπέκος), Σπαθής, Γκάγκας (83’ Αραμπατζής), Ράπτης (65’ Καρλιάμπας), Χατζηαθανασίου (46’ Γεωργατζής), Χατζησταμάτης (46’ Παπαγεωργίου), Χύσα (46’ Αλεξίου), Τσελεπής (65’ Καρακώστας), Τσιώλης (65’Μπακάλης), Λάμπρου (75’ Καναβός), Τζέκα (46’ Τζοβάρας).

ΑΟ Σελλάνων (Καλογεράκης): Νταφόπουλος, Έρβιστ, Καραγκούνης, Αρχοντής, Κούρκουλας, Χάδιαρης, Θεοδωρόπουλος, Κοντός, Ξανθόπουλος, Νικολάου, Μαρούδας.

Αγωνίστηκαν και οι: Παπαποστόλου, Βουτσελάς, Κυριτσόπουλος, Γιαγιάκος, Φακίτσας, Βουκομάνοβιτς, Ακρίβος, Μπακρατσάς, Ξέρας.

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου