ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Βολιώτης Κώστας Πούλιος «τράβηξε» κουπί για καλό σκοπό

ο-βολιώτης-κώστας-πούλιος-τράβηξε-κ-339696

Σε έναν ξεχωριστό αγώνα συμμετείχε ο Βολιώτης αθλητής Κώστας Πούλιος, τραβώντας κουπί για φιλανθρωπικό σκοπό, καταφέρνοντας παράλληλα να πετύχει και νέο πανελλήνιο ρεκόρ! Συγκεκριμένα στον αγώνα κλειστής κωπηλασίας «Row 4 a Cause 2019» που είχε φιλανθρωπικό σκοπό ο Βολιώτης αθλητής κατάφερε να πετύχει τον στόχο του και να καταρρίψει στην κατηγορία του το πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο κατείχε ο ίδιος από πέρυσι.

Ο ξεχωριστός αγώνας πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο του δημοτικού σταδίου Σπάτων «Δημήτρης Δημητρίου», υπό την αιγίδα του Δήμου Σπατών – Αρτέμιδος και του αθλητικού οργανισμού Σπατών-Αρτέμιδος «Η Αρτεμις», έχοντας καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς το 100% των κερδών θα αξιοποιηθεί σε άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Μάλιστα ο Βολιώτης αθλητής κατάφερε με το ρεκόρ του να κερδίσει και το εισιτήριο για το Παρίσι, όπου στις 7-8 Φεβρουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστής κωπηλασίας.

Ο Βολιώτης αθλητής, μέλος του Fitness Factory Box, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη φυσική κατάσταση καθημερινώς, με καθοδηγητή τον Αλέξανδρο Πεσεξίδη και τον τελευταίο χρόνο τον έχει κερδίσει και η κλειστή κωπηλασία, έχοντας ως μέντορα και προπονητή τον Βολιώτη πρωταθλητή Ανδρέα Τιλελή.

Ο Κ. Πούλιος μάλιστα τον περασμένο χρόνο κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου τόσο στα 500μ. με χρόνο 1.22,4, όσο και στα 1000μ. με χρόνο 3.01,8 στην κατηγορία των ανδρών 40+ ετών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Το Σάββατο σημείωσε το ρεκόρ με 1.19,08 στα 500μ., ενώ είχε φθάσει μετά το Πανελλήνιο και στο 1.21,01!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου