ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωσε Ντεμπελέ η Μπαρτσελόνα

ανακοίνωσε-ντεμπελέ-η-μπαρτσελόνα-339417

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ αποτελεί ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, όπως ανακοίνωσαν οι «μπλαουγκράνα», με συνέπεια να γίνει η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία.

Ο Γάλλος διεθνής είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους «μπλαουγκράνα» για πενταετές συμβόλαιο, και από τη στιγμή που την Πέμπτη η Ντόρτμουντ υπέκυψε στο ασφυκτικό πρέσινγκ τους των τελευταίων εβδομάδων, η ανακοίνωση ήταν θέμα χρόνου.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από διεθνή ΜΜΕ, η Μπαρτσελόνα θα καταβάλλει άμεσα 120.000.000 ευρώ στην Μπορούσια και ακόμα 30.000.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους (πρωταθλήματα, συμμετοχές, γκολ, «Χρυσή Μπάλα»), καθιστώντας τη μεταγραφή του Ντεμπελέ ως τη δεύτερη πιο ακριβή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, πίσω μόνο από εκείνη του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Όσο για τη ρήτρα αποδέσμευσης, μετά από το… πάθημα με την περίπτωση του Νεϊμάρ, η Μπαρτσελόνα τοποθέτησε τον πήχη στα 400.000.000 ευρώ.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής σε τυπικό επίπεδο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, όταν θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί από τον σύλλογο.

Ο διεθνής Γάλλος αποκτήθηκε την περσινή σεζόν έναντι 15.000.000 ευρώ από τη Ρεν και σε 49 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε 10 γκολ και μοίρασε 21 ασίστ με τον γερμανικό σύλλογο.

Πλέον, για να τον πάρει κάποιος από την Μπαρτσελόνα, πρέπει να καταβάλει ρήτρα 400.000.000 ευρώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου