ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον απέβαλλαν για 50 χρόνια -Η απίστευτη ποινή που επιβλήθηκε σε ποδοσφαιριστή

τον-απέβαλλαν-για-50-χρόνια-η-απίστευτη-33488

Αν είχε ως στόχο ζωής να γίνει διάσημος παίζοντας ποδόσφαιρο, το κατάφερε κατά το ήμισυ. Ολος ο κόσμος ξέρει πλέον τον Ρικάρντο Φερέιρα, μόνο που έγινε γνωστός γιατί δεν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο για τα επόμενα 50 χρόνια.

Κι όμως, αυτή είναι η ποινή που επιβλήθηκε στον παίκτη που μένει στην Ελβετία. Ο Φερέιρα κλώτσησε την μπάλα στο πρόσωπο του διαιτητή και στη συνέχεια τον μπουγέλωσε με νερό. Συνέπεια αυτού, να ξεχάσει τη «στρογγυλή θεά» για τις επόμενες πέντε δεκαετίες, καθώς για αυτό το διάστημα θα είναι τιμωρημένος.

Ο συγκεκριμένος πάντως φαίνεται πως είχε θέματα με τα νεύρα του, καθώς ήδη έχει εκτίσει ποινή 45 αγώνων, που του επιβλήθηκε όταν επιτέθηκε σε αντιπάλους. «Περίμενα το πολύ 1-2 χρόνια. Αλλά 50 χρόνια; Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου», είπε ο Φερέιρα που είναι 28 ετών, ο οποίος ήταν στον πάγκο, καθώς δεν είχε μπει στο παιχνίδι όταν επιτέθηκε στο διαιτητή.

Το μόνο που έχει να κάνει πλέον είναι να βρει πώς θα αξιοποιήσει τον άφθονο ελεύθερο χρόνο που θα έχει έως τις 5 Ιουνίου του 2064, όταν και θα του επιτραπεί να επιστρέψει στην… ενεργό δράση, στα 78 του χρόνια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου