ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κουτσιρίμπας: «Πάμε για το αποτέλεσμα»

κουτσιρίμπας-πάμε-για-το-αποτέλεσμα-334703

Ο πιο έμπειρος παίκτης του Θησέα, Αργύρης Κουτσιρίμπας, σε δηλώσεις του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ αναγνωρίζει την ποιότητα της Φήκης, αλλά θεωρεί πως η ομάδα του έχει τις δυνατότητες για ένα δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά ο 36χρονος γκολκίπερ μίλησε:

Για το θετικό ξεκίνημα: «Ο Θησέας είχε να κερδίσει τρία χρόνια σε πρεμιέρα και μάλιστα οι δύο ήττες ήταν εντός έδρα, οπότε έσπασε αυτή η κακή παράδοση. Είναι καλό την πρώτη αγωνιστική να ξεκινάμε πάντα με το δεξί. Κάθε ματς που κερδίζεις είναι σημαντικό, γιατί έτσι όπως είναι ο όμιλος που πέφτουν πέντε ομάδες, πρέπει συνεχώς να παλεύεις και να είσαι σε εγρήγορση. Το ρόστερ είναι ενισχυμένο, αυτή την περίοδο δεν έχουμε και σοβαρούς τραυματισμούς και είμαστε καλά».

Για το σημερινό παιχνίδι με τη Φήκη: «Εμείς πάμε στη Φήκη για αποτέλεσμα. Είναι μία δύσκολη έδρα, αλλά πάμε να πάρουμε το ματς. Ο αντίπαλός μας είναι μία καλή ομάδα και έχει παίκτες με ποιότητα. Θα δούμε πώς θα πάει το παιχνίδι, αλλά εμείς θέλουμε τη νίκη. Στοχεύουμε τις πρώτες αγωνιστικές να έχουμε μόνο νίκες, γιατί μετά τη Φήκη έχουμε δύο ματς εντός έδρας».

Για το αν χρειάζεται να βελτιωθούν σε κάποια σημεία του παιχνιδιού σήμερα με τη Φήκη: «Σε κάθε ματς πρέπει να βελτιωνόμαστε. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο Σαφώς και πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι, όπου αντιμετωπίσαμε έναν ισάξιο αντίπαλο, αλλά ήμασταν ελαφρώς καλύτεροι απ’ αυτόν, ίσως και λόγω έδρας και λόγω ποιότητας, ενώ είχαμε ήδη στα πόδια μας και τρία ματς Κυπέλλου. Ειδικά στο τελευταίο ματς Κυπέλλου κοντράραμε τον Πανσερραϊκό ή καλύτερα ο Πανσερραϊκός κόντραρε εμάς και αν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, θα παίζαμε εμείς με τον Βόλο ΝΠΣ».

Για το αν το κύριο όπλο του Θησέα είναι η ψυχή που βγάζουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο: «Δε θα πω η ψυχή, αλλά το καλό κλίμα και ότι είμαστε καλά μεταξύ μας. Όλα τα παιδιά έχουν καλή σχέση μεταξύ τους, έχουμε καλή ψυχολογία και θετικό κλίμα, κάτι που πέρσι λόγω και των αρχικών αποτελεσμάτων δεν είχαμε στον ίδιο βαθμό.

Φέτος δεν υπάρχει παίκτης στο ρόστερ που να μην είναι και καλό παιδί. Από κει και πέρα είναι φυσικό η ομάδα να έχει πάθος, καθώς οι περισσότεροι είναι πιτσιρικάδες. Πιο μεγάλος είμαι εγώ στην ομάδα.

Πιστεύω ότι έτσι όπως είναι κατηγορία, είναι ευκαιρία για τα νέα παιδιά του Θησέα να πάρουν μεταγραφή. Έχουμε ταλέντο στην ομάδα, βγαίνει πάθος, αλλά το κυριότερο είναι κλίμα που έχουμε μεταξύ μας».

Για το αν σε έναν όμιλο που πέντε ομάδες υποβιβάζονται, χρειάζεται ο Θησέας να κάνει πρωταθλητισμό, για να παραμείνει: «Πρέπει μία ομάδα να έχει βλέψεις πρωταθλητισμού, είτε θέλει να βγει κατηγορία είτε θέλει να μείνει. Στα 22 χρόνια της ζωής μου που είμαι στα γήπεδα, έχω μάθει στη ζωή μου να κάνω πρωταθλητισμό ανεξαρτήτως στόχου».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου