ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την Μπαρτσελόνα

ο-χρόνος-κυλάει-αντίστροφα-για-την-μπα-334035

Οι μεταγραφικές κινήσεις της Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι, δεν ενθουσιάζουν καθόλου τους φιλάθλους της και το γεγονός ότι αύριο βράδυ (31/8) η αγορά κλείνει, κάνει την αγωνία να μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Η απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακούφισε, για λίγο, τους φίλους των «μπλαουγκράνα» ωστόσο, άπαντες συνεχίζουν να κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα όσον αφορά το μέλλον της ομάδας.

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί από την αρχή του καλοκαιριού, με τις πιο πολύκροτες υποθέσεις να είναι αυτές των Μάρκο Βεράτι και τώρα του Φιλίπε Κουτίνιο, αλλά, οι Καταλανοί κατάφεραν μόνο να φέρουν στο «Καμπ Νου» τους Παουλίνιο και Ντεμπελέ. Μάλιστα, η περίπτωση του Βραζιλιάνου δεν υπολογίζεται καν από τους φιλάθλους της ομάδας, καθώς άλλα τους είχαν υποσχεθεί στην αρχή και άλλα ήρθαν στο τέλος.

Τώρα, η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα μετά τον χαμό που έχει προκληθεί και να φέρει την πολυπόθητη ικανοποίηση στη Βαρκελώνη, κυνηγώντας μέχρι τέλους τον Φιλίπε Κουτίνιο και πέρα από αυτόν, τον Άνχελ Ντι Μαρία.

Έκτος όμως από τους παίκτες που επιθυμεί να αποκτήσει, η Μπαρτσελόνα πρέπει να τακτοποιήσει και τις περιπτώσεις όσων κατευθύνονται προς την έξοδο. Αντρέ Γκόμες, Αρντά Τουράν, Ντούγκλας Περέιρα, Μουνίρ Ελ Χανταντί, Τόμας Βερμάελεν και Μάρλον Σάντος, αυτοί φημολογούνται ότι θα αποχαιρετήσουν το «Καμπ Νου», χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας τους.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι υπόλοιποι ιθύνοντες του καταλανικού συλλόγου έχουν πάρα πολλή δουλειά, αλλά και λίγο χρόνο στη διάθεσή τους. Το τοπίο πάντως θα ξεκαθαριστεί άμεσα καθώς δεν έχουν μείνει άλλα περιθώρια και εκτός αυτού, οι φίλαθλοι περιμένουν απαντήσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου