ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι επόμενες δράσεις του ΣΔΥΒ

οι-επόμενες-δράσεις-του-σδυβ-328373

Ο παλαιότερος αγώνας βουνού στην Ελλάδα είναι ο Ορειβατικός Μαραθώνιος Ολύμπου, και θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή των δρομέων του ΣΔΥΒ Χάρη Ακρίβου, Σάκη Κράβαρη, Μάριου Μιχαλόπουλου, Σεραφείμ Τσαμασιώτη.

Δυόμιση μήνες πριν πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός μαζικού χαρακτήρα για τη χώρα μας, οι εγγραφές για τον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας ολοκληρώθηκαν. Προστέθηκαν οι συμμετοχές των Κώστα Βέργα, Σάκη Κράβαρη, και έτσι 131 είναι οι δρομείς του ΣΔΥΒ που πέτυχαν την εγγραφή και θα είναι ανάμεσα στους 50.000 αθλητές από όλο το κόσμο που θα τρέξουν στον Μαραθώνιο και στους παράλληλους αγώνες. Ομαδική αποστολή 40 αθλητών προγραμματίστηκε για τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων (16-17 Σεπτεμβρίου). Επίσης, Στις 10 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο 3ος Αγώνας Δρόμου Καλών Νερών (5 και 10 χιλιόμετρα), και υποστηρικτής του αγώνα είναι ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου. Για διευκόλυνση των μελών του, ο ΣΔΥΒ αναλαμβάνει τη συγκέντρωση του ποσού συμμετοχής (5 ευρώ ανεξαρτήτως αγώνα). Πληροφορίες στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160. Ο αγώνας των Καλών Νερών θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Δημήτρη Κοντογιάννη, θα τηρηθεί πριν την εκκίνηση ενός λεπτού σιγή, και οι δρομείς του συλλόγου θα τρέξουν με μαύρα περιβραχιόνια.

Ανοιξαν οι εγγραφές για τον 6ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και τον παράλληλο Νυχτερινό Αγώνα 5 χιλιομέτρων που θα γίνουν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου. Οι εγγραφές ολοκληρώνονται πολύ νωρίς, τη Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, δηλαδή ακριβώς ένα μήνα πριν τον αγώνα. Μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι αυτής της ημέρας όσοι αθλητές και φίλοι του ΣΔΥ Βόλου θέλουν να μετέχουν στον αγώνα, θα πρέπει να το έχουν δηλώσει τακτοποιώντας τις διαδικασίες στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160, τηλέφωνο 2421023523. Στο ίδιο κατάστημα πραγματοποιούνται οι εγγραφές για οποιονδήποτε αγώνα πρόκειται να υπάρξει συμμετοχή του συλλόγου.

Ο 3ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου Χανίων Πηλίου θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου. Οι εγγραφές είναι δωρεάν και όλες οι πληροφορίες όπως και το λινκ εγγραφών βρίσκονται στο voloshalfmarathon. gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου