ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέες επιτυχίες για τον ΟΜΑΘ

νέες-επιτυχίες-για-τον-ομαθ-324317

Σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη ξεχώρισαν τα βολιώτικα πληρώματα

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε με επιτυχίες για τον Ομιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας αφού ούτε λίγο ούτε πολύ σε δύο αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στη Βόρεια Ελλάδα συμμετείχαν τέσσερις συνολικά αθλητές του σωματείου πετυχαίνοντας διακρίσεις και αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Ξεκίνημα από τις Σέρρες και τον 4ο αγώνα του Μακεδονικού επάθλου με το Σπύρο Μόσιο και το πρωτότυπο του τύπου Lotus Super Seven να κλέβει για μία ακόμα φορά τις εντυπώσεις κρατώντας την τρίτη θέση γενικής κόντρα σε δυνατότερους συνδυασμούς σχεδόν μέχρι το τέλος. Ατυχη και η Αλεξία Τσιτσιγιάννη με Citroen Saxo, μια συμμετοχή της τελευταίας στιγμής που έδειξε δείγματα της ταχύτητας της αλλά και των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου μέχρι να αναγκαστεί να αποσυρθεί εξαιτίας μηχανικής βλάβης. Εξαιρετικό ντεμπούτο έκανε ο Βασίλης Πρίντζιος με Opel Ascona καταφέρνοντας να ανέβει στο βάθρο καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση και στην ατομική χρονομέτρηση αλλά και στο drift δείχνοντας πως μπορεί να κινηθεί εξίσου γρήγορα και εντυπωσιακά.

Τέλος στο ράλι Δ.Ε.Θ. αναμφίβολα έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της χώρας μας ο Αλκης Ρέντης συνέχισε να διαπρέπει καθοδηγώντας με τον καλύτερο τρόπο το Γιάννη Πλάγο. Το ταχύτατο πλήρωμα με όπλο τους ένα Peugeot 106 συνέχισε να εκπλήσσει τους απανταχού φίλους του αθλήματος τερματίζοντας στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης υποκλινόμενοι μόνο στα τετρακίνητα και σαφώς δυνατότερα αυτοκίνητα του αγώνα ενώ κέρδισαν και την κλάση τους (Α6) αλλά και την κατηγορία τους (F2). Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλκης Ρέντης μετά και το ράλι Δ.Ε.Θ. φιγουράρει στην πρώτη θέση του μεικτού πανελληνίου πρωταθλήματος συνοδηγών.

Μπορεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου να μην έχουμε αγώνες αλλά ο Ομιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας έχει αποδείξει ότι δεν αναπαύεται. Ετσι καλεί όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην παραλία του Βόλου όπου θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια πληθώρα αγωνιστικών αυτοκίνητων και να γνωρίσουν και να συζητήσουν με τους ιδιοκτήτες τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου