ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Champions League: Αγώνας μέγιστης δυσκολίας για τον Ολυμπιακό στο Μόναχο

champions-league-αγώνας-μέγιστης-δυσκολίας-για-τον-313480

Την πιο δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή έχουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο φετινό Champions League, καθώς στις 19.55 στο Μόναχο, αντιμετωπίζουν την πρωτοπόρο του 2ου ομίλου Μπάγερν, που όχι μόνο θέλει να «κλειδώσει» την πρόκριση, αλλά και να ξεπλύνει τη ντροπή από την πρόσφατη πεντάρα στη Bundesliga από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του ξέρουν καλά ότι ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγάλος, ωστόσο εξακολουθούν να πιστεύουν, όπως τόνισαν και στην συνέντευξη Τύπου, πως μπορούν να γράψουν ιστορία στη διοργάνωση και να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, καθώς ακόμη όλα είναι ανοιχτά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει την πιο ισχυρή ενδεκάδα του: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Μασούρας, Γκερέρο.

Η Μπάγερν θα έχει στον πάγκο μετά την απομάκρυνση του Νίκο Κόβατς τον υπηρεσιακό Χανς Φιλκ και πιθανή ενδεκάδα τους Νόιερ, Παβάρ, Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Ντέιβις, Τιάγκο, Κίμιχ, Κουτίνιο, Γκορέτσκα, Μίλερ, Λεβαντόφσκι.

2ος όμιλος

Μπάγερν – Ολυμπιακός (19.55)

Ερυθρός Αστέρας – Τότεναμ (22.00)

Βαθμολογία

Μπάγερν Μονάχου 9

Τότεναμ 4

Ερυθρός Αστέρας 3

Ολυμπιακός 1

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου