ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δράσεις και επιτυχίες αθλητών του Ο.Μ.Α.Θ.

δράσεις-και-επιτυχίες-αθλητών-του-ο-μ-α-311542

Δύο βάθρα σε δύο αγώνες και μία εμφάνιση που αφήνει ελπίδες για το μέλλον, ήταν ο απολογισμός του Σαββατοκύριακου που πέρασε για τους αθλητές του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας

Στην Πτολεμαΐδα, ο Μιχάλης Παρασκευάς με Suzuki Swift άρχισε να δημιουργεί το δικό του σερί κερδίζοντας τόσο την κλάση Ε10 όσο και την κατηγορία 1400 κ.εκ.-1600 κ.εκ. μετά από μάχη με τους υπόλοιπους διεκδικητές της νίκης, με το Suzuki του να βολεύεται περισσότερο στα πρώτα χιλιόμετρα, όπου και απέκτησε το πλεονέκτημα που του εξασφάλισε τη νίκη.

Στον ίδιο αγώνα έκανε το ντεμπούτο του και ο Γρηγόρης Κορίνθιος, με το Seat Leon Cupra R να αντιμετωπίζει προβλήματα νεότητας μεν αλλά να αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον, αφού ο χρόνος που σημείωσε με ένα αυτοκίνητο που υπολειτουργούσε στο πρώτο σκέλος του αγώνα δίνει ελπίδες για τη συνέχεια.

Στην Ιταλία και μάλιστα στο Τορίνο συνέχισε να συλλέγει διεθνείς εμπειρίες ο Μάνος Βούλγαρης και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Ο νεαρός φέρελπις αθλητής κατάφερε να πλασαριστεί στη δεύτερη θέση, τόσο στα ημιτελικά όσο και στα τελικά του κυπέλλου καρτ Ιταλίας.

Πλέον όλα τα μάτια είναι στραμμένα στην Θεσσαλονίκη και στο ιστορικό rally ΔΕΘ. Ο συγκεκριμένος αγώνας γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια και ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας​ θα εκπροσωπηθεί από τον Άλκη Ρέντη. Ο κυπελλούχος ασφάλτου του 2016 θα καθίσει αυτή τη φορά στο δεξί κάθισμα του Nissan Micra Κ12 1,4 έχοντας το δύσκολο έργο του να καθοδηγήσει τον ARMAKI σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του σε επιφάνεια ασφάλτου.

Φυσικά, ο αγώνας στη Θεσσαλονίκη δεν είναι ο μοναδικός που διεξάγεται, αφού στην πίστα των Μεγάρων θα λάβει χώρα το έπαθλο ατομικής χρονομέτρησης HTCC. Τον συγκεκριμένο αγώνα επέλεξε ο Βαγγέλης Γκουλιάκος με Citroen Saxo να συνεχίσει την προετοιμασία του για τους αγώνες που θα διεξαχθούν στις Σέρρες, αφού δηλώνει φανατικός οπαδός των αγώνων ταχύτητας.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας​ συγχαίρει τους αθλητές του και εύχεται στους Άλκη Ρέντη και Βαγγέλη Γκουλιάκο καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου