ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε ρυθμούς ολυμπιακού σπορ καράτε κινήθηκε ο Βόλος

σε-ρυθμούς-ολυμπιακού-σπορ-καράτε-κιν-309289

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του αγωνιστικού σπορ καράτε στον Βόλο, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Kyokushinkai Karate Βόλου και ο εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate Shihan Ιωάννης Στεφάνου.

Προσκεκλημένοι δάσκαλοι ήταν δυο τεράστια ονόματα του ελληνικού, αλλά και του διεθνούς χώρου του σπορ καράτε από την Αθήνα, ο Αρης Κραββαρίτης, αντιπρόεδρος της τεχνικής επιτροπής και τεχνικός διευθυντής εθνικής ομάδας, που θεωρείται από τους δασκάλους των πρωταθλητών στη χώρα μας σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο τόσο στο (κούμιτε), όσο και στα (κατά), και ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Τριανταφύλλης, από τους λίγους Ελληνες πρωταθλητές που κατάφερε επί σειρά ετών με τις επιτυχίες του να διακριθεί σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, ανεβάζοντας το ελληνικό καράτε στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης.

Το σεμινάριο διοργανώθηκε την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στον Βόλο, σε δύο περιόδους 11:00 – 13:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΕΑΚ και 16:00 – 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας. Στο αγωνιστικό σεμινάριο συμμετείχαν σύλλογοι από τον Βόλο, την Κεντρική Ελλάδα, Θεσσαλονίκη και Κατερίνη.

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος είχαν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους εθνικούς προπονητές και να προπονηθούν μαζί τους, αποκομίζοντας πολύτιμη και χρήσιμη αγωνιστική εμπειρία σε ειδικές μεθόδους άμυνας και αντεπίθεσης.

Οι δύο εθνικοί προπονητές, Αρης Κραββαρίτης και Δημήτρης Τριανταφύλλης, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, μεταδίδοντας σε όλους τους συμμετέχοντες τις αγωνιστικές και προπονητικές εμπειρίες τους, κερδίζοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό των αθλητών όλων των ηλικιών και στο τέλος του σεμιναρίου φωτογραφήθηκαν όλες οι αποστολές μαζί τους.

Ο σύλλογος Kyokushinkai Karate Βόλου και ο εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate Ιωάννης Στεφάνου βράβευσαν με τιμητικές πλακέτες τον πρόεδρο το Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Γιώργο Βλιώρα για την παραχώρηση των κλειστών γυμναστηρίων και για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο, καθώς και τους εθνικούς προπονητές Αρη Κραββαρίτη και Δημήτρη Τριανταφύλλη για την πολυετή προσφορά τους στο ελληνικό ολυμπιακό σπορ καράτε.

Τέλος, οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τον Πέτρο Γαβαλά και τη Λέσχη Εθελοντών Βόλου, οι οποίοι με την πολύτιμη παρουσία τους εγγυήθηκαν την ιατρική κάλυψη, καθώς και όλους τους προπονητές που στήριξαν το αγωνιστικό σεμινάριο με την παρουσία των ομάδων τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου ήταν στον Βόλο για τρεις ημέρες η εθνική ομάδα της χώρας μας, σε κοινή προετοιμασία με την εθνική ομάδα της Βουλγαρίας.

Τόσο ο κ. Κραββαρίτης, όσο και ο κ. Τριανταφύλλης επόπτευσαν και προπόνησαν τους αθλητές της εθνικής μας ομάδας μαζί με τους εθνικούς προπονητές Κώστα Γκουβούση και Σπύρο Μαργαριτόπουλο.

Το σεμινάριο τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ.) και τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από την πανδημία.

Στο σεμινάριο δίδαξαν οι Γιάννης και Μάριος Στεφάνου, όπως και οι Αρης Κραββαρίτης και Δημήτρης Τριανταφύλλης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου