ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανευρωπαϊκό μετάλλιο για την Βολιώτισσα Ακριβή Μαυρομάτη

πανευρωπαϊκό-μετάλλιο-για-την-βολιώτ-306320

Με το ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε η Ακριβή Μαυρομάτη από την Κρήτη και τους αγώνες ζίου ζίτσου. Σε ανακοίνωση του συλλόγου τονίζεται πως: «Τεράστια επιτυχία και για πρώτη φορά στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στον Βόλο τόσο μεγάλη διάκριση στο ζίου ζίτσου. 2η θέση ασημένιο μετάλλιο σε πανευρωπαϊκούς αγώνες κατέκτησε η αθλήτρια του Μαχητικού Γυμναστικού Συλλόγου 360°.

Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ζίου ζίτσου στην Κρήτη, το οποίο διεξήχθη 25-26-27 Οκτωβρίου συμμετείχε η αθλήτρια, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα μας στην ηλικιακή κατηγορία -18 ετών στα -48 κιλά στο στιλ μάχη εδάφους – Ne Waza. Με σκληρή προετοιμασία, υγιεινή διατροφή, πάθος και την καθοδήγηση του προπονητή της, κατάφερε μια πολύ σημαντική διάκριση για την ίδια, τον σύλλογό της και τη χώρα μας.

Η Ακριβή Μαυρομάτη, αθλήτρια από τον Βόλο και συγκεκριμένα από τον Μαχητικό Γυμναστικό Σύλλογο 360° με προπονητή τον Γιοβάνη Συμεών, συμμετέχει συνεχώς τόσο σε πανελλήνια, τοπικά, όσο και σε διεθνή πρωταθλήματα με την εθνική ομάδα, ως στέλεχος της εθνικής ομάδας ζίου ζίτσου από το 2016. Η πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρουν αθλήτρια και προπονητή και εύχονται η φετινή αγωνιστική χρονιά να είναι γεμάτη διακρίσεις».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου