ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λιοντάρι ο Πανσερραϊκός

λιοντάρι-ο-πανσερραϊκός-305706

Ένα τέρμα από τον Πόζογλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ κι ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκούρτσα ήταν αρκετά για τον Πανσερραϊκό, ώστε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη με 2-0. Οι γηπεδούχοι σκόραραν σε καίρια σημεία του αγώνα και πήραν το τρίποντο, ελπίζοντας πως μπορούν να ξεπεράσουν Ξάνθη ή Παναιτωλικό ώστε να βρεθούν στην πρώτη δυάδα του 6ου ομίλου για το Κύπελλο Ελλάδος.

Στο 29’ ο Μπουτσάκης έχασε καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον Ρίστιτς να κάνει μεγάλη επέμβαση, ενώ στο 31’ ο Μπουρσέλης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κοντρόλ. Έτσι φτάσαμε στο 37’ με τον Γκούρτσα να κερδίζει την αποβολή από τον Πάτα. Ο Πόζογλου με μια έξυπνη εκτέλεση έγραψε το 1-0. Στο ξεκίνημα του β’ μέρους, ο Γκούρτσας ανατράπηκε από τον Λαδά, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση για να διαμορφώσει το τελικό 2-0. Ο Πόζογλου λίγο μετά τα μισά της επανάληψης είχε δύο καλές στιγμές ακόμα, αλλά το σκορ δεν άλλαξε κι έτσι ο Πανσερραϊκός πήρε ένα άνετο τελικά, τρίποντο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ρίστιτς, Τσελεπίδης (66’ Σιάκκας), Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Στέβιτς, Τσιμίκας, Τσαμπούρης, Πόζογλου, Γκέκας (62’ Παπουτσογιαννόπουλος), Ρούτσης (73’ Τζιτζικαλάκης), Γκούρτσας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Λαδάς, Λαμπάκης, Σταμόπουλος, Πάτας, Μπούζας (68’ Μαζουλουξής), Βογιατζής, Μπάτζιος, Μπουρσέλης (82’ Ροβίθης), Μπουτσάκης (86’ Ιατρούδης), Σταματάκος, Κάιπερς.

Είχε την ουσία η Ξάνθη

Για τον ίδιο όμιλο, ο Μίλαν Ράσταβατς έκανε μεγάλο ροτέισον, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Ξάνθη από το να πάρει τη νίκη με 2-0 στο ντέρμπι του 6ου ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδος και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Άτυχος ο Παναιτωλικός που άξιζε κάτι καλύτερο, πιο αποτελεσματική η Ξάνθη, που σκόραρε με τον Κάστρο στο 27’ και τον Παναγιώτη Τριάδη στο 60’.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου