ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σταυράκης: «Μονόδρομος η νίκη»

σταυράκης-μονόδρομος-η-νίκη-302467

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ενόψει του σημερινού παιχνιδιού Δήμητρα-Ατρόμητος Παλαμά ζήτησε την άποψη του γκολκίπερ Αγγελου Σταυράκη, ο οποίος επέστρεψε υγιής μετά τον τραυματισμό του και στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον Ηρακλή Λάρισας στο AEL FC Arena βοήθησε την ομάδα του να αποσπάσει τον βαθμό με λευκή ισοπαλία. Ο 33χρονος τερματοφύλακας ρωτήθηκε:

Για το αν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Παλαμά είναι απ’ αυτά που πρέπει οπωσδήποτε να κερδηθούν: «Είναι ένα που παιχνίδι που χρειάζεται προσοχή. Για την ομάδα μου η νίκη είναι μονόδρομος, καθώς ήδη έχουμε αρκετές απώλειες βαθμών και πρέπει να ανακάμψουμε βαθμολογικά για τη δύσκολη συνέχεια που έπεται».

Για την άποψη που έχει για τον Ατρόμητο Παλαμά: «Ο Ατρόμητος είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα με αρκετούς παίκτες που γνωρίζουν καλά τη συγκεκριμένη κατηγορία. Δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε».

Για το αν η Δήμητρα έδειξε αντανακλαστικά στο ματς με τον Ηρακλή Λάρισας μετά την πρώτη ήττα από τον ΑΟ Υπάτου και αν είναι σε καλή κατάσταση: «Η ομάδα μου την προηγούμενη αγωνιστική έκανε καλή εμφάνιση. Θα μπορούσαμε να αποσπάσουμε και τους βαθμούς της νίκης, καθώς είχαμε κλασικές ευκαιρίες να το πετύχουμε. Παρ’ όλα αυτά δουλεύουμε εντατικά, για να είμαστε πανέτοιμοι. Η ψυχολογία είναι με το μέρος μας».

Για το αν τον ανησυχεί το πρώτο ματς στο στάδιο του Αλμυρού: «Δεν μας ανησυχεί, διότι για τους περισσότερους συμπαίκτες μου είναι γνώριμο. Η ομάδα έχει δείξει σύμφωνα με τις εμφανίσεις και το ποδόσφαιρο το οποίο παίζει, ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε γήπεδο και έδρα, καθώς διαθέτει ικανούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές».

Για το πού μπορεί να φτάσει η φετινή Δήμητρα: «Οι βλέψεις σίγουρα είναι μεγαλύτερες από την περσινή χρονιά. Υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας. Στόχος είναι να πλασαριστούμε στην πρώτη τετράδα. Θέλει όμως αρκετή προσπάθεια σ’ ένα δύσκολο πρωτάθλημα με ομάδες χωρίς μεγάλες διαφορές. Οι θέσεις υποβιβασμού είναι πολλές κι έτσι η πορεία πρωταθλητισμού για όλους είναι επιβεβλημένη».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου