ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Κροατία ο Μυτιλιός

στην-κροατία-ο-μυτιλιός-299271

Για τη Ριέκα της Κροατίας αναχωρεί οδικώς την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου η Εθνική Ομάδα Καράτε, που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στους 21ους Βαλκανικούς Αγώνες Καράτε Εφήβων – Νεανίδων, Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών και U-21.

Οι αγώνες διοργανώνονται από την Κροατική Ομοσπονδία Καράτε, η οποία είναι μέλος της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Καράτε (BFK) και θα διεξαχθούν από τις 26 έως τις 28 Νοεμβρίου.

Την πόλη μας αλλά και όλη τη Θεσσαλία εκπροσωπεί ο αθλητής του συλλόγου «Ακαδημία Shinkyokushinkai Karate Βόλου» (Α.Σ. Υπέρτατη-Αλήθεια -Συνεργασία) Κωνσταντίνος Μυτιλιός, ο οποίος θα συμμετάσχει στην κατηγορία κουμιτέ Νέων Ανδρών -68 κιλά.

Ο Κωνσταντίνος μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε (sport καράτε) το καλοκαίρι που μας πέρασε, αποτελεί μέλος της εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών στην κατηγορία του και ευελπιστεί σε μια σημαντική διάκριση σε ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά από απουσία 9 χρόνων, η ΕΛΟΚ εντάσσεται και πάλι στη δύναμη της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Καράτε. Την αποστολή θα συνοδεύσει ο έφορος Εθνικής ομάδας της ΕΛΟΚ κ. Περικλής Κανέλλης.

Η όλη προετοιμασία του αθλητή έγινε κάτω από την καθοδήγηση της τεχνικής διευθύντριας του συλλόγου Βίκυς Κοσμίδου και του διευθύνοντα προπονητή Γιώργου Κοσμίδη, με τους οποίους προπονήθηκε προσωπικά και του μετέδωσαν την πλούσια εμπειρία τους.

Παράλληλα συμμετείχε και σε κοινές προπονήσεις με τον σύλλογο Αγριάς «Ο Μαχητής» του προπονητή Ιωάννη Κρίσιλα.

Σε ανακοίνωση της η «Ακαδημία Shinkyokushinkai Karate Βόλου» αναφέρει: «Η Ακαδημία, ο παλαιότερος σύλλογος Καράτε στη Μαγνησία, έχει προσφέρει μεγάλες επιτυχίες στο ολυμπιακό αυτό άθλημα με πολλούς πρωταθλητές, που στελέχωσαν τις εθνικές ομάδες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και διακρίθηκαν τόσο σε πανελλήνια αλλά και διεθνή πρωταθλήματα. Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στον αθλητή και σε όλους τους αθλητές της εθνικής ομάδας που θα λάβουν μέρος.

Επίσης, ευχαριστούν θερμά τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Βόλου κ. Ζέρβα Ανδρέα για την οικονομική ενίσχυση που πρόσφερε στον αθλητή του συλλόγου μας για την κάλυψη των οδοιπορικών του εξόδων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου