ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλαξε η μέρα του συλλαλητηρίου Ολυμπιακού-Νίκης κατά του ΝΠΣ Βόλος

αλλαξε-η-μέρα-του-συλλαλητηρίου-ολυμπ-298395

Αλλαξε η μέρα πραγματοποίησης του συλλαλητηρίου που οργανώνουν από κοινού Ολυμπιακός και Νίκη, οι οποίοι αντιδρούν για τη συμμετοχή του ΝΠΣ Βόλος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, είχε αποφασιστεί το συλλαλητήριο να γίνει την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, ύστερα από σημερινή απόφαση το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30/9 στις 19.00 στο Ηρώο, στην Παραλία του Βόλου, απέναντι από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Η πορεία θα είναι ειρηνική και θα γίνει στις κεντρικές λεωφόρους Δημητριάδος και Ιάσονος.

Στο κοινό κάλεσμα διαμαρτυρίας από τις διοικούσες επιτροπές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και της Νίκης, καθώς και όλων των Συνδέσμων Φιλάθλων και Οπαδών των δύο ομάδων του Βόλου και τις διοικήσεις της Ερασιτεχνικής Νίκης και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, γίνεται άλλωστε λόγος για ειρηνικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά της ομάδας της Πύδνας Πιερίας, που ήρθε στον Βόλο μετονομαζόμενη σε ΝΠΣ Βόλος και η οποία με τη βούλα της ΕΠΣΘ και της ΕΠΟ είναι, πλέον, ομάδα της πόλης του Βόλου.

«Καλούμε όλους τους φιλάθλους και οπαδούς των δύο ομάδων, χωρίς διακριτικά, όλους τους φορείς, τις δημοτικές παρατάξεις και τα κόμματα με τους βουλευτές τους, να δηλώσουν στήριξη και συμμετοχή, απέναντι σε μια ομάδα που διχάζει και πολώνει το ποδοσφαιρικό κλίμα της πόλης» αναφέρεται.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου