ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καταγγελία Καλογερόπουλου για… ενέδρα!

καταγγελία-καλογερόπουλου-για-ενέδ-290438

Ένα (ακόμη) περιστατικό απειλής με πρωταγωνιστή τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα των απειλών και των επιθέσεων σε διαιτητές σύμφωνα πάντα με όσα έχει ο ίδιος αποκαλύψει σε καταγγελία του στις αρχές!

Ο Διαιτητής του Συνδέσμου Αθηνών (σ.σ.: και αστυνομικός στο επάγγελμα) κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές (κοινώς στους συναδέλφους του) ότι τέσσερις κουκουλοφόροι που επέβαιναν σε μηχανάκια του είχαν στήσει ενέδρα έξω από το γήπεδο της Ηλιούπολης, όπου βρισκόταν και σφύριζε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος.

Ο Καλογερόπουλος για καλή του τύχη όπως αποδεικνύεται αντιλήφθηκε έγκαιρα την παρουσία τους (καθώς εκτός των άλων διαπίστωσε ότι οι πινακίδες των δικύκλων στα οποία επέβαιναν ήταν καλυμένες) και με επιτυχία διέφυγε μέσω άλλου δρόμου και κατάφερε να ξεφύγει.

Ακολούθως κατέφυγε στην ΓΑΔΑ, κάνοντας καταγγελία (ενημερώθηκε και το αρμόδιο τμήμα αθλητικής βίας της αστυνομίας) και ενώ το θέμα πήγε και στην ΔΕΑΒ. Ήδη έχουν αρχίσει σχετικές έρευνες από τις αρμόδιες αρχές σχετικά με την καταγγελία του.

Πηγή: Gazzetta.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου