ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Η πιο δύσκολη απόφαση»

η-πιο-δύσκολη-απόφαση-282892
H επιλογή του Φράντισζεκ Σμούντα, για την εθνική Πολωνίας, την οποία θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα στην πρεμιέρα
Την αμηχανία που προκαλεί στον ίδιο και όλους τους προπονητές, το τελικό ξεσκαρτάρισμα πριν από μια μεγάλη διοργάνωση περιέγραψε ο Φράντισζεκ Σμούντα, ομοσπονδιακός τεχνικός στην εθνική Πολωνίας, την οποία θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα στην πρεμιέρα του Euro 2012.
«Αυτή η απόφαση ήταν πολύ σκληρή για εμένα και τους συνεργάτες μου», εξήγησε.
«Είναι ίσως η χειρότερη στιγμή για έναν προπονητή, να πει σε τρεις ποδοσφαιριστές του ότι πρέπει να σταματήσουν τις προπονήσεις», συμπλήρωσε.
Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Φαμπιάνσκι, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο κι έτσι αντικαταστάθηκε από τον Σαντομιέρσκι. «Είναι τραγικό αυτό που του συνέβη. Ήταν σε εκπληκτική φόρμα, όπως φαινόταν και από τις προπονήσεις» επεσήμανε.
Μεγάλο «αστέρι» είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Ντόρτμουντ,. Το "παρών" θα δώσει και ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού, Βαβζρίνιακ.
Αναλυτικά, η 23μελής αποστολή:
Τερματοφύλακες: Σέζνι (Άρσεναλ), Τίτον (Άϊντχόφεν), Σαντομιέρσκι (Γκενκ)
Αμυντικοί: Πίστσεκ (Ντόρτμουντ), Καμίνσκι (Λεχ Πόζναν), Βασιλέφσκι (Άντερλεχτ), Βαβρζίνιακ (Λέγκια Βαρσοβίας), Μπένισχ (Βέρντερ Βρέμης), Περκίς (Σοσό), Βοϊτκόβιακ (Μόναχο 1860)
Μέσοι: Μπλαστικόφσκι (Ντόρτμουντ), Ντούντκα (Οσέρ), Γκροζίτσκι (Σίβασπορ), Ματίστσιουκ (Φορτούντα Ντίζελντορφ), Μουράνσκι (Λεχ Πόζναν), Ομπρανιάκ (Μπορντό), Πολάνσκι (Μάιντς), Βόλσκι (Λέγκια Βαρσοβίας), Μιερζέφσκι (Τραμπζονσπόρ), Ρίμπους (Τέρεκ Γκρόζνι)
Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Ντόρτμουντ), Μπρόζεκ (Σέλτικ), Σόμπιεχ (Ανόβερο)
Να σημειώσουμε ότι η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Πολωνία στην πρεμιέρα του πρώτου γκρουπ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου