ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διακρίσεις για τους τενίστες του ΟΑ Μαγνησίας  

διακρίσεις-για-τους-τενίστες-του-οα-μα-278775

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας μέσα στον Νοέμβριο κατάφερε σε δύο διοργανώσεις να κάνει αισθητή την παρουσία του, καθώς τέσσερις αθλητές του κατέκτησαν κορυφαίες θέσεις στο πρωτάθλημα Ε1 και στο πρωτάθλημα Masters.

Πιο συγκεκριμένα, στο τελευταίο Ε1 Πανελλαδικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη από τις 12 έως τις 16 Νοεμβρίου ο Κωνσταντίνος Καρπούζας αναδείχθηκε πρώτος στα μονά και δεύτερος στα διπλά με συμπαίκτη τον Νίκο Γαβριήλ από τη Λαμία, ενώ η Νικόλ Πασχούδη πήρε τη δεύτερη θέση στα διπλά με συμπαίκτρια τη Φωτεινή Καφέ από την Πτολεμαΐδα. Ακόμη ο Δημήτρης Μπίρης, γιος του γνωστού τεχνικού ρακετών σε μεγάλα τουρνουά και προπονητή, Πέτρου Μπίρη, κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία Α12 στα διπλά με συμπαίκτη τον Κωνσταντίνο Μπιτούνη από την Αθήνα.

Στα Masters, που έγιναν στη Χαλκίδα και στα οποία πήραν μέρος οι καλύτεροι οκτώ αθλητές κάθε κατηγορίας στην Ελλάδα, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας είχε τρεις εκπροσώπους. Στην κατηγορία Κ12 η Αναστασία Χριστοφορίδου πήρε την 8η θέση και στην Κ18 η Μαριάνθη Χριστοφορίδου βγήκε τρίτη, αγωνιζόμενη πάντως σε μεγαλύτερη κατηγορία, καθώς είναι 16 ετών. Επίσης, στην κατηγορία Α14 ο Κωνσταντίνος Καρπούζας κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Σε δήλωση που έκανε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο προπονητής των παραπάνω αθλητών, Κώστας Αξελός, αναφέρει: «Αυτές οι επιτυχίες που ήρθαν δεν είναι κάτι εύκολο και δεν χτίζονται από τη μία μέρα στην άλλη. Εγώ έχω αναλάβει από πέρσι προπονητής σ’ αυτόν τον σύλλογο. Πιστεύω ότι έχουμε δει μεγάλη βελτίωση στα παιδιά. Οι στόχοι για τη νέα χρονιά θα είναι υψηλότεροι, καθώς έχουμε κάποιες βάσεις. Ακολουθεί ενάμισης μήνας προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν που ξεκινάει τον Ιανουάριο».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου