ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναψαν και πάλι τη «ΦΛΟΓΑ» οι Βολιώτες

αναψαν-και-πάλι-τη-φλογα-οι-βολιώτες-274197

Το φιλανθρωπικό τους χαρακτήρα έδειξαν για ακόμη μία φορά οι Βολιώτες. Στη χθεσινή διοργάνωση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα», συμμετείχαν 1.300 Βολιώτες όπου έτρεξαν κατά μήκος της Παραλίας, προσκομίζοντας ένα συμβολικό αντίτιμο, που όμως είναι χρήσιμο για το Σύλλογο.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Γύρω στα 1.300 άτομα, όλων των ηλικιών, συγκεντρώθηκαν χθες στην παραλία του Βόλου για να συμμετάσχουν στην 3η κατά σειρά διοργάνωση της Φλόγας, με σύνθημα «τρέχουμε για τη Φλόγα».

Από τις 10:30π.μ. ξεκίνησε να συγκεντρώνεται ο κόσμος στην αφετηρία, στην οδό Αργοναυτών, στο ύψος της Αργούς, όπου προμηθεύονταν μπλουζάκια από τις υπεύθυνες της διοργάνωσης, πληρώνοντας ένα συμβολικό αντίτιμο, όπως έχει ορισθεί από τον σύλλογο Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ».

Τη διοργάνωση ανέλαβαν η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό της κ. Γεώργιο Βλιώρα, ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ» και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου, που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Κωνσταντίνο Κυριαζή. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, προσφέροντας εθελοντικά τη βοήθεια τους.

Στις 11π.μ. οι αθλητές στήθηκαν στην αφετηρία και με το πρώτο σφύριγμα μικροί και μεγάλοι άρχισαν να τρέχουν. Η διαδρομή που έπρεπε να καλύψουν, ήταν έως την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και πάλι πίσω.

Μετά το τέλος του αγώνα δρόμου, βραβεύτηκαν τρεις άντρες και τρεις γυναίκες, που αξίζει να σημειωθεί πως οι ηλικίες τους κινούνταν από 16 έως 18 ετών. Πρώτος στους άντρες τερμάτισε ο Σχιζοδήμος Γρηγόρης, δεύτερος ο Κουκουτής Βασίλης και τρίτος ο Τσαμασιώτης Χρήστος.

Ενώ, στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Πρατσέα Ελένη με τις Τόκκα Ειρήνη και Ζουζούλια Γεωργία να ακολουθούν. Οι δύο τελευταίες είναι και αθλήτριες του ΝΟΒΑ. Τους παραπάνω βράβευσαν ο Πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ κ. Γεώργιος Βλιώρας, η αντιδήμαρχος Γεωργία Μποντού Τοκαλή, ο έτερος αντιδήμαρχος κ. Θάνος Θεοδώρου, όπως η υπεύθυνη του Συλλόγου της Φλόγας κ. Ντίνα Τριανταφύλλου.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κυριαζής υπεύθυνος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Ευχαριστούμε τους πολίτες για τη μεγάλη συμμετοχή τους, που ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Η συγκεκριμένη διοργάνωση πλέον έχει γίνει θεσμός, ελπίζω κάθε χρόνο να είμαστε και περισσότεροι. Φέτος, συμμετείχαν γύρω στα 1.300 άτομα, σχεδόν τα διπλάσια από πέρυσι. Πιστεύω πως του χρόνου θα είμαστε περισσότεροι, διότι η συγκεκριμένη διοργάνωση, γίνεται για ιερό σκοπό, τη βοήθεια σε ένα σύλλογο για παιδιά με καρκίνο».

Ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, κ. Γεώργιος Βλιώρας αναφερόμενος στη χθεσινή διοργάνωση, είπε: «Είναι η τρίτη φορά που γίνεται η συγκεκριμένη διοργάνωση και η δεύτερη για τη δική μας Δημοτική Αρχή. Πέρυσι πήγε πολύ καλά, φέτος, την αναλάβαμε εξ ολοκλήρου, απλά μετατέθηκε μία εβδομάδα, λόγω της κακοκαιρίας. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και τους ευχαριστούμε γι αυτό. Θα είμαστε πάντα δίπλα σε συλλόγους που βοηθούν τους συνανθρώπους μας, ελπίζουμε να έχουμε και την επόμενη χρονιά τέτοια επιτυχία, όπως και φέτος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου