ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηττα με 1-0 για τον Ολυμπιακό και … δεύτερη θέση

ηττα-με-1-0-για-τον-ολυμπιακό-και-δεύτερ-270585

Ο Ολυμπιακός τερμάτισε τελικά στη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου του Europa League και θα συμμετάσχει στα μπαράζ στη φάση των «32» τον Φεβρουάριο, αφού σήμερα στο Βέλγιο για την 6η και τελευταία αγωνιστική έχασε από την Αντβέρπ με 1-0.

Οι γηπεδούχοι μόλις στο 7’ άνοιξαν το σκορ και διατήρησαν το 1-0 έως το τέλος. Ο Μπένσον άνοιξε στον Μπαλικουίσα από θέση μέσα αριστερά, αυτός απέφυγε τον Παπασταθόπουλο και είδε την μπάλα μετά την τελική του προσπάθεια να χτυπά στο κεφάλι του Σισέ και να πηγαίνει στα δίχτυα. Η ΟΥΕΦΑ πάντως πίστωσε το γκολ στον άσο των γηπεδούχων και όχι ως αυτογκόλ.

Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης από τη μεριά της κράτησε την πρώτη θέση και προκρίθηκε απευθείας στους «16» της διοργάνωσης για τα παιχνίδια του Μαρτίου, φέρνοντας ισοπαλία 1-1 μέσα στην Τουρκία με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσέ. Η τελική βαθμολογία έχει ως εξής: Αϊντραχτ 12, Ολυμπιακός 9, Φενέρμπαχτσέ 6, Αντβέρπ 5.

ΑΝΤΒΕΡΠ (Μπράιαν Ρίσκε): Μπουτέ, Μπατάιγ, Αλμέιδα, Ντεσολέιγ (57’ λ. τρ. Ενχελς), Ντε Λατ (58’ Κουίρινεν), Ντουόμο, Γκέρκενς, Βερστράτ, Μπαλικουΐσα (88’ Γιουσούφ), Μπένσον (73’ Σαμάτα), Έγκεσταϊν (73’ Φρέι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (66’ Ανδρούτσος), Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (46’ Αγκιμπού Καμαρά), Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου (60’ Βρουσάι), Ρόνι Λόπες (46’ Μασούρας), Τικίνιο (46’ Αραμπί).

Ούτε … στο μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε σήμερα ούτε στο μπάσκετ, καθώς για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας έχασε από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι με 81-76 και υπέστη την 5η του ήττα στη διοργάνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου