ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα 39 του 1ος σε χρόνο συμμετοχής ο «βιονικός» Αργύρης Κυριάκος

στα-39-του-1ος-σε-χρόνο-συμμετοχής-ο-βιον-262187

Πρώτος σε χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του ΓΣ Αλμυρού στον α’ γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής είναι στα 39 του χρόνια ο Αργύρης Κυριάκος.

Ο πολύπειρος αρχηγός του ΓΣΑ μπορεί να μην έπαιξε στην πρεμιέρα λόγω τραυματισμού αλλά στη συνέχεια αγωνίστηκε στα επόμενα 12 ματς αδιάκοπα και για 1080 λεπτά …ξεπερνώντας σε χρόνο και νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως ο Λάμπος και ο Βουρδάκης που είχαν συμμετοχή σε 13 παιχνίδια.

Ο Αργύρης Κυριάκος που γεννήθηκε το 1980 στη Λαμία και από μικρή ηλικία βρέθηκε στον Αλμυρό ξεκινώντας από τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του ΓΣΑ θεωρείται από τις εν ενεργεία «σημαίες» του συλλόγου ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί ακόμη σε Δήμητρα, Ρήγα, Αίαντα, Πύρασο, Εθνικό αλλά και εκτός Μαγνησίας τη διετία 2004-06 στον ΑΟ Βουλιαγμένης.

Κι ενώ ο Κυριάκος βαδίζοντας προς τα 40 αποδεικνύεται «βιονικός» αποτελώντας παράδειγμα για τους νέους, σε όλα τα ματς (13) του α΄γύρου για τον ΓΣΑ έπαιξαν ο Αποστόλης Λάμπος (1075 λεπτά) και ο Σταύρος Βουρδάκης (1042’), ενώ σε 12 εκτός από τον Κυριάκο έπαιξαν και οι Γιώργος Παπακώστας, Κώστας Ζενούνη και Ανδρέας Δερμιτζάκης.

Για τον αυριανό αντίπαλο του ΓΣΑ στο κύπελλο, τον Θησέα 4 παίκτες έχουν συμμετοχή σε όλα τα ματς (13) του α΄ γύρου στο πρωτάθλημα και είναι οι: Μάνος Ιακωβίδης, Θανάσης Μπόρας, Ηλίας Βλάχος και Αποστόλης Ιωαννίδης, ενώ σε 12 παιχνίδια έπαιξαν οι Νίκος Κοτζαθανάσης και Μάρκος Διαμαντόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου