ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκλεισε ιδανικά τη χρονιά ο Πήγασος

εκλεισε-ιδανικά-τη-χρονιά-ο-πήγασος-261424

Το ιδανικό κλείσιμο της αγωνιστικής χρονιάς του πέτυχε ο Α.Σ. Βόλου Πήγασος, καθώς θριάμβευσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing της πανελλήνιας ομοσπονδίας kick boxing (Π.Ο.Κ.) που διεξήχθη το τριήμερο 10-11-12 Δεκεμβρίου στη Χαλκίδα.

Ο σύλλογος συμμετείχε με έξι αθλητές, oι οποίοι κατάφεραν να καταγράψουν το εντυπωσιακό αποτέλεσμα των τεσσάρων πρώτων θέσεων και δύο όγδοων.

Οι αθλητές του συλλόγου αντιμετώπισαν τους καλύτερους αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα και κατάφεραν να ανταποκριθούν με απόλυτη επιτυχία, δίνοντας εντυπωσιακά δυνατούς και υψηλής τεχνικής κατάρτισης αγώνες, και άφησαν τους υπόλοιπους συμμετέχοντες και το κοινό εντυπωσιασμένους με την επίδοσή τους.

Ο προπονητής που συνόδευε την αποστολή sensei, Δημήτριος Κατσούρας, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την αγωνιστική απόδοση των αθλητών του, καθώς κατάφεραν το ιδανικό για εκείνον κλείσιμο της σεζόν.

Οι αθλητές Διονύσιος Σκηνίτης, Κωνσταντίνος Μίλλης, Χρήστος Σεφεράι και Θεόδωρος Κατσούλης κατάφεραν να κατακτήσουν την κορυφή και κατά συνέπεια την πρώτη θέση, ενώ οι Φίλιππος Φουφίκος και Γεώργιος Μαράνογλου δεν κατάφεραν να προκριθούν στα ημιτελικά και τερμάτισαν στην όγδοη θέση.

«Ο πρόεδρος του συλλόγου Πέτσης Νικόλαος και το υπόλοιπο ΔΣ δίνουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους αθλητές και τον προπονητή για τις επιδόσεις και τα αποτελέσματα που κατάφεραν, καθώς θέλουν να ευχαριστήσουν τον δάσκαλο του αθλητικού συλλόγου της Λαμίας «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Κατρούλη Βασίλειο για την άψογη συνεργασία», αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου