ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέες επιτυχίες και μετάλλια του συλλόγου Kyokushinkai Karate Βόλου 

νέες-επιτυχίες-και-μετάλλια-του-συλλό-260329

Επτά χρυσά, τρία αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο ήταν ο απολογισμός του συλλόγου του Kyokushinkai Karate Βόλου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών καράτε στο Περιστέρι στις κατηγορίες παίδων-κορασίδων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο βολιώτικος σύλλογος:

“Νέες μεγάλες επιτυχίες σημείωσαν οι αθλητές του προπονητή και αρχηγού – εκπροσώπου του Kyokushinkai Karate, κ. Ιωάννη Στεφάνου, στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών καράτε που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε στο Κλειστό Ολυμπιακό στάδιο Πυγμαχίας “Γ. Στεφανόπουλος” στο Περιστέρι της Αθήνας.

Οι 11 αθλητές του συλλόγου του Kyokushinkai Karate Βόλου (Παγασών 119) που έλαβαν μέρος, στο σπορ Ολυμπιακό Καράτε, κατέκτησαν συνολικά στο Κούμιτε 11 μετάλλια και συγκεκριμένα 7 χρυσά, 3 αργυρά και 1 χάλκινο.

Το αποτέλεσμα αυτών των μεγάλων επιτυχιών είναι δείγμα της σοβαρής και υπεύθυνης δουλειάς που γίνεται στον Σύλλογό μας από τους έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές μας.

Οι αθλητές αγωνίστηκαν σε κατηγορίες κιλών και κατά ηλικίες. Να αναφέρουμε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ) είναι η μόνη Επίσημη Ομοσπονδία στην Ελλάδα που καλλιεργεί το άθλημα του Καράτε μέσω της Γ.Γ.Αθλητισμού, στην οποία ανήκουν όλα τα στυλ του Καράτε και οι πρωταθλητές της πριμοδοτούνται με μόρια για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου Βόλου, αποτελούμενη από 11 αθλητές και αθλήτριες, αγωνίστηκε με θάρρος, δυναμισμό και αθλητικό πνεύμα κάτω από την έμπειρη καθοδήγηση του προπονητή της Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Ιωάννη Στεφάνου και του βοηθού του Μάριου Στεφάνου, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Διεθνούς Πρωταθλητή του Καράτε και πρόσφατα ομοσπονδιακού προπονητή Κεντρικής Ελλάδος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών (ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ) στο ΚΟΥΜΙΤΕ (Ελεύθερος Αγώνας):

1) Κουτρούμπα Αλεξάνδρα, 1η Θέση, Χρυσό μετάλλιο κατηγορία Κορασίδων 11 ετών

2) Βελίτσος Δημήτρης, 1η Θέση, Χρυσό μετάλλιο κατηγορία Παίδων 8 ετών

3) Λορδόπουλος Αβραάμ, 1η Θέση, Χρυσό μετάλλιο κατηγορία Παίδων 10 ετών

4) Πίννας Μιχάλης, 1η Θέση, Χρυσό μετάλλιο κατηγορία Παίδων 11 ετών

5) Μπούτιουκ Σοφία – Μαρία, 1η Θέση, Χρυσό μετάλλιο κατηγορία Κορασίδων 13 ετών

6) Μπούτιουκ Αντρέι – Πέτρου, 1η Θέση, Χρυσό μετάλλιο κατηγορία Παίδων 12 ετών

7) Χατζηνικολάου Νίκος, 1η Θέση, Χρυσό μετάλλιο κατηγορία Παίδων 13 ετών

8) Ματσάγγου Αντωνία, 2η Θέση, Αργυρό μετάλλιο κατηγορία κορασίδων 8 ετών

9) Αποστόλου Αργύρης, 2η Θέση, Αργυρό μετάλλιο κατηγορία Παίδων 8 ετών

10) Βουγάς Νίκος, 2η Θέση, Αργυρό μετάλλιο κατηγορία Παίδων 11 ετών

11) Κουτσούμπας Κωνσταντίνος, 3η Θέση Χάλκινο μετάλλιο κατηγορία Παίδων 12 ετών

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πολλοί από τους αθλητές μας αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σ’ αυτού του είδους τους αγώνες και πέτυχαν πολλές διακρίσεις και πρωτιές.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής κ. Ιωάννης Στεφάνου από τα νέα ταλέντα του συλλόγου μας, καθώς κέρδισαν μετάλλια και μάλιστα χρυσά με την πρώτη τους συμμετοχή και απέδειξαν ότι μπορούν να γίνουν Πρωταθλητές.

Άλλωστε στόχος τόσο του προπονητή κ. Ιωάννη Στεφάνου αλλά και των βοηθών του, Στεφάνου Κυριακής και Στεφάνου Μάριου, είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων, τα οποία θα έχουν τη μέγιστη υποστήριξη και συμπαράσταση των προπονητών τους με την επιδίωξη νέων πρωταθλητών που θα χαρίζουν μετάλλια και επιτυχίες στην πόλη μας.

Τέλος , το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας συγχαίρει τους αθλητές για τις μεγάλες επιτυχίες τους που τιμούν την πόλη μας, τον προπονητή κ. Ιωάννη Στεφάνου, την Κυριακή Στεφάνου και τον Μάριο Στεφάνου καθώς και όλους τους γονείς που ακολουθούν τον σύλλογο και ενισχύουν με την πολύτιμη παρουσία τους την ομάδα μας!”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου