ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλείσιμο της αγωνιστικής σεζόν του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. με τους πανελλήνιους στο Μαρκόπουλο

κλείσιμο-της-αγωνιστικής-σεζόν-του-ιπ-258598

Με τέσσερις εκπροσώπους – τους Αμίλια Ανετοπούλου, Σταύρο Ανετόπουλο, Ηλία Κίσσα και Χρύσα Χρυσικού – συμμετείχε ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. στους πανελλήνιους αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας και Υπερπήδησης Εμποδίων, που διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο στις 3-12/12, κλείνοντας έτσι την αγωνιστική περίοδο για το έτος 2021.

Οι φιλότιμες προσπάθειες αθλητών και αλόγων δεν έφεραν τις βραβεύσεις στις οποίες μας έχει συνηθίσει η ομάδα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ., αλλά σίγουρα έφερε πολλή εμπειρία για το μέλλον.

Συνολικά ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. γύρισε με μια 2η και μια 4η θέση στις κατηγορίες Γ5 και Γ4 αντίστοιχα από την Α. Ανετοπούλου και μια 9η και 10η θέση στις κατηγορίες Α3 και Α6 από τη Χ. Χρυσικού στην ιππική δεξιοτεχνία. Παράλληλα είχαμε μια βράβευση στην Ε κατηγορία αρχαρίων για τη Χ. Χρυσικού.

Στα εμπόδια η Α. Ανετοπούλου με τον ίππο Ίωνα κατελαβαν την 6η θέση στη διαδρομή των νεόλεκτων ίππων, ενώ ο Η. Κίσσας ολοκλήρωσε τις δύο διαδρομές στις οποίες συμμετείχε στο 1,10 και 1,15μ., καταλαμβάνοντας την 10η θέση στην πρώτη. Ο Σ. Ανετόπουλος, ενώ τελείωσε την κατηγορία του 1μ., η πτώση του στο 1,05 δεν του επέτρεψε να τελειώσει τη διαδρομή.

Εντούτοις, οι θεατές καταχειροκρότησαν τον Σταύρο για το φίλαθλο πνεύμα του και την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με το άλογό του, το οποίο τον ακολούθησε στην έξοδό του από τον στίβο σαν ένα πιστό σκυλάκι.

Το ΔΣ του ομίλου συγχαίρει όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους, γιατί αυτά που μετρούν περισσότερο είναι η υπομονή, η επιμονή και η προσπάθεια. Τα υπόλοιπα θα έλθουν αργά ή γρήγορα.

Οι φίλοι, οι αθλητές και η διοίκηση του ομίλου εύχεται Καλές Γιορτές σε όλους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου