ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών  

χριστουγεννιάτικο-τουρνουά-ποδοσφα-254578

Ο ΑΣ Βόλος 2004 πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά και με πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών με μαζικές εκδηλώσεις αθλητικής δράσης, διοργανώνει το 1ο χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου κοριτσιών στον Βόλο.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου και θα ξεκινήσει στις 14:00, ενώ θα ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 16:00.

Το προσκλητήριο απευθύνεται σε όλα τα κορίτσια Δημοτικού και Γυμνασίου από 7 έως 14 ετών, που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, διασκεδάζοντας σε μια διοργάνωση με την εγγύηση της εμπειρίας της ιστορικότερης γυναικείας ομάδας της Μαγνησίας.

Τα κορίτσια που θα συμμετάσχουν θα χωριστούν σε ομάδες των πέντε παικτριών και θα αγωνιστούν σε παιχνίδια διάρκειας 30 λεπτών.

Σε όλες τις συμμετέχουσες θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια, ενώ δεν υπάρχει κανένα κόστος για τη συμμετοχή στο τουρνουά.

«Προτρέπουμε όλα τα κορίτσια που ενδιαφέρονται, να δημιουργήσουν τις δικές τους ομάδες και να δηλώσουν συμμετοχή στο τουρνουά έγκαιρα για να γίνει ο προγραμματισμός των αγώνων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6947802890 – 6970889639 και ηλεκτρονικά με e-mail στο [email protected] ή στο Facebook στο @volos2004» επισημαίνεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου