ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηττα στη Γλυφάδα από τον Οδυσσέα για τον Βόλος 2004

ηττα-στη-γλυφάδα-από-τον-οδυσσέα-για-το-236160

Δεν κατάφερε να επιστρέψει με βαθμό ή βαθμούς από τη Γλυφάδα ο ΑΣ Βόλος 2004, που ηττήθηκε με 1-0 από τον Οδυσσέα Γλυφάδας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών.

Το σύνολο του Γιώργου Πλατανιά, που είχε σημαντικές ελλείψεις, με τις Σταμοπούλου, Καλαμπούκα και Πούλιου να μην μπορούν να ενισχύσουν τις Βολιώτισσες πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο οι Αθηναίες, με το γκολ της Χριστοδούλου στο 30’ πήραν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Οι ερυθρόλευκες, που είχαν κυρίως αμυντικούς προσανατολισμούς στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού έχασαν πριν την επίτευξη του τέρματος της Γλυφάδας ευκαιρίες με τη Γάτσιου, που όμως δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν. Πάντως, οι παίκτριες του ΑΣ Βόλος έπαιξαν ψυχωμένα, με το τεχνικό επιτελείο να δίνει ευκαιρίες και στις νεότερες, που πήραν σημαντικές εμπειρίες.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Βόλου, η εντός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα 2011 για την 4η αγωνιστική.

Για τον ΑΣ Βόλος 2004 αγωνίστηκαν οι: Χατζηλαζάρου, Τσελίκα, Λεονταρίτη, Αβντόλι, Σύρμου, Νικοπούλου, Γάτσιου, Βαϊνοπούλου (70’ Γεωργολοπούλου, 85’ λ.τ. Δουκαντζή) Ανδρέου, Γρηγοριάδη, Πάσχου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου