ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βρετανικός Τύπος: «Μουσακάς και πίτα απ’ όλα για τη Μάντσεστερ»

βρετανικός-τύπος-μουσακάς-και-πίτα-α-233197

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστος από το βρετανικό Τύπο, ο οποίος σύσσωμος αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη της ελληνικής ομάδας, και ταυτόχρονα στην απογοητευτική εμφάνιση των «Κόκκινων Διαβόλων».

«Ο Ολυμπιακός “ζάλισε” τη Μάντσεστερ Γιουνάτεντ και πήρε το αβαντάζ στο Τσάμπιονς Λιγκ», είναι ο τίτλος του Guardian. «Σε μία εποχή χαμηλών (αποδόσεων) αυτό είναι σίγουρα ένα ναδίρ από το οποίο η Μάντσεστερ Γ. πρέπει να ανακάμψει… “Καμπανάκι” για τον Ντέιβιντ Μόγιες θα πρέπει να αποτελέσει ότι η Γιουνάιτεντ δεν έφτασε ποτέ κοντά στο να σκοράρει», σημειώνει.

«Η πορεία της Μάντσεστερ Γ. βρίσκεται σε σίγουρο κίνδυνο, μετά την εύκολη ήττα στην Αθήνα από τον Ολυμπιακό για τη φάση των 16», μεταδίδει το BBC.

«Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Ο δανεικός σταρ της Άρσεναλ Τζόελ Κάμπελ βρήκε στόχο απέναντι στη Μάντσεστερ Γ. που γεύτηκε την ήττα. Ο Ντέιβιντ Μόγιες έχει να ανεβεί ένα βουνό αν θέλει να φτάσει στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ», αναφέρει η Mirror.

«Εφιάλτης στην Ελλάδα για τον Μόγιες και την παρέα του καθώς ο Ντομίνγκες και ο δανεικός από την Άρσεναλ Κάμπελ σκόρπισαν τους Κόκκινους», τονίζει στον τίτλος της η Daily Mail.

«Ολυμπιακός. Ούτε Μπάγερν Μονάχου, ούτε Μπαρτσελόνα. Ολυμπιακός. Οχι Γκουαρντιόλα, Μίτσελ. Οχι Λιονέλ Μέσι. Ντομίνγκες. Κατάφεραν να χάσουν όχι από γίγαντες, αλλά έναν από ουραγούς της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός είναι αουτσάιντερ», ξεκινά το κείμενό της για τον χθεσινό αγώνα.

«Αυτή ίσως ήταν η χειρότερη εμφάνιση επί Μόγιες στην σύντομη πορεία του στην τεχνική ηγεσία της ομάδα και αυτή που ίσως γεννά πραγματικά ερωτήματα για την καταλληλότητά του. Χθες η Γιουνάιτεντ έμοιαζε τόσο άψυχη, τόσο χωρίς φιλοδοξία και πάθος απέναντι στους Έλληνες πρωταθλητές.», επισημαίνει η Mail.

«Η άθλια Μάντσεστερ έδωσε μία εύκολη νίκη στους Έλληνες», είναι ο τίτλος τηςTelegpraph. «Αστοχη, χωρίς πάθος και ατυχής εμφάνιση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ηταν μία εμφάνιση γεμάτη λάθη από τους παίκτες και τον προπονητή Ντέιβιντ Μόγιες. Η Γιουνάιτεντ ήταν τόσο προσεκτική στο ξεκίνημα, αφανής στην πορεία και εξαιρετικά επικίνδυνη, δίνοντας στον Ολυμπιακό τόπο και χρόνο να σκοράρει. Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας», συνεχίζει.

Ρεσιτάλ, δίνει η Sun προσφέροντας μία γεύση από… ελληνικά εδέσματα στον τίτλο της «Μουσακάς για τον Μόγιες. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα μετά από την “πίτα απ’ όλα” και την ελληνική τραγωδία».

«Η καταστροφική σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε συντρίμμια χθες μετά την ταπείνωση στην Αθήνα», προσθέτει ο συντάκτης του άρθρου, ο οποίος συνεχίζει με γαστρονομικές επισημάνσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά «τα πράγματα πήγαν από το κακό στο χειρότερο (με τη φράση from kebab to worse, αντί from bad to worse) για τον Μόγιες, καθώς οι φίλαθλοι του Ολντ Τράφορντ ζήτησαν να απολυθεί, οκτώ μήνες μετά την τοποθέτησή του».

«Η Γιουνάιτεντ υπέστη ελληνική τραγωδία». είναι ο τίτλος των Times.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου