ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι αξέχαστες ατάκες του Νίκου Αλέφαντου [βίντεο]

οι-αξέχαστες-ατάκες-του-νίκου-αλέφαντ-22350

Η είδηση του θανάτου του Νίκου Αλέφαντου βύθισε στο πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο αφού ο εκκεντρικός για τα ελληνικά δεδομένα πολυνίκης προπονητής είχε καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Τις ατάκες που χρησιμοποιούσε ο Νίκος Αλέφαντος που έφυγε σήμερα από τη ζωή και δεν δίσταζε να λέει δημόσια και κυρίως μπροστά στις κάμερες, τις μιμήθηκαν και τις υιοθέτησαν πολλοί. Κάποιες από αυτές θα παραμείνουν αξέχαστες όπως το «τα πάντα όλα» και το «μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα».

Οι αξέχαστες ατάκες του Νίκου Αλέφαντου

«Τα πάντα όλα». Ισως η πιο γνωστή από τις ατάκες του Νίκου Αλέφαντου

Η πιο γνωστή ατάκα του Νίκου Αλέφαντου ήταν «Τα πάντα όλα». Μία ατάκα που έγινε και τίτλος του βιβλίου του.

«Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα» σε δημοσιογράφο

Δεύτερη κορυφαία ατάκα του αξέχαστου Νίκου Αλέφαντου ήταν το «Μάθε μπαλίτσα; Βρε μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα;». Την ατάκα αυτή την είχε πει σε δημοσιογράφο, όταν ο τελευταίος τον είχε ρωτήσει για καβγά που είχε με ποδοσφαιριστή.

Γιατί δεν βγαίνει ο κύριος Δούρος στο τηλέφωνο

Το μεγάλο παράπονο του Νίκου Αλέφαντου ήταν που δεν έβγαινε στο τηλέφωνο ο διαιτητής Γιώργος Δούρος. Ο ίδιος ο Αλέφαντος έχει τεράστιο παράπονο από τον διαιτητή, καθώς τον θεωρούσε υπεύθυνο για το 2-2 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο το 2004. Ηταν η τρίτη και πιο επεισοδιακή θητεία του Αλέφαντου στον πάγκο του Ολυμπιακού.

«Τόζερ, άλλη τιτίκα κι αυτή»

«Τόζερ, άλλη τιτίκα κι αυτή». Οταν Αλέφαντος τα έβαλε με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Ο Γκώνιας μ’ αυτό το κούρεμα είναι για εισπράκτορας στα τρόλεϊ

Από τα βέλη του προπονητή Νίκου Αλέφαντου δεν είχε ξεφύγει ούτε ο ποδοσφαιριστής Νίκος Γκώνιας για τον οποίο είχε πει. «Ο Γκώνιας μ’ αυτό το κούρεμα είναι για εισπράκτορας στα τρόλεϊ».

Αν με έβριζε ο Πολάκης θα τον πλάκωνα

Δεν είχε διστάσει να τα βάλει ούτε με τον πρώην υφυπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη. Σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε πει πως αν τον έβλεπε στο δρόμο και του έλεγε κάτι ο κ.Πολάκης θα τον πλάκωνε.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου