ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σημαντική ενίσχυση με Ζντράβκοβιτς για ΑΣ Βόλος 2004

σημαντική-ενίσχυση-με-ζντράβκοβιτς-γ-222834

Σημαντική ενίσχυση για τον ΑΣ Βόλος 2004, που απέκτησε την 35χρονη μέσο Ιβάνα Ζντράβκοβιτς, με τη Σέρβα παίκτρια να βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία 12 χρόνια. Η ανακοίνωση:

«Σε μια πολύ μεγάλη μετεγγραφή προχώρησε η ομάδα μας τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου. Μετά από συντονισμένες ενέργειες, η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με την IVANA ZDRAVKOVIC, η οποία αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας στη συνέχεια του πρωταθλήματος, τόσο με την εμπειρία όσο και με την ποδοσφαιρική της ποιότητα.

Η Ivana είναι μια παίκτρια με μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα, που κοσμεί τα Ελληνικά γήπεδα τα τελευταία 12 χρόνια.

Πρωτοήρθε στην Ελλάδα το 2009 για λογαριασμό των Ελπίδων Καρδίτσας, προερχόμενη από́ την τότε πρωταθλήτρια Σερβίας ŽFK Mašinac PZP.

Στην ομάδα της Καρδίτσας αγωνίστηκε για 7 χρόνια μέχρι το 2016, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάδειξη της, σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες – και δευτεραθλήτρια – της Ελλάδας.

Το 2016 μετεγγράφηκε στην ΑΕΛ, ενισχύοντας την ομάδα της γειτονικής πόλης στα πρώτα χρόνια της παρουσίας της στην Α’ Εθνική, συντελώντας σε μεγάλο βαθμό στην αγωνιστική της άνοδο.

Μετά από 3 χρόνια, πήρε μετεγγραφή το 2019 στον ΑΟ Τρίκαλα 2011, ομάδα με την οποία αγωνιζόταν μέχρι το τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Από σήμερα (σ.σ. χθες) η Ivana αποτελεί επίσημα μέλος της ομάδας μας!

Καλωσορίζουμε την Ivana Zdravkovic στην ομάδα μας και της ευχόμαστε υγεία, πολλά γκολ και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα χρώματα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου