ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιορτάζει και το Vespa Club Βόλου

γιορτάζει-και-το-vespa-club-βόλου-22132

Το Vespa Club Βόλου συμμετέχει στον εορτασμό των 70 χρόνων από την εμφάνιση του θρυλικού σκούτερ. Ετσι στις 23 Απριλίου στις 12μ. συμπληρώνονται εβδομήντα ακριβώς χρόνια από την ημέρα που η Piaggio έλαβε την πατέντα από το ιταλικό υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου για την κατασκευή ενός δίτροχου με καλυμμένα όλα τα μηχανικά μέρη.

Για το λόγο αυτό στην παραλία του Βόλου, το ερχόμενο Σάββατο 23 Απριλίου, μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος, από τις 11 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ., η τοπική Λέσχη θα παρουσιάσει στο κοινό της πόλης του Βόλου όμορφες δίτροχες κυρίες μιας κάποιας ηλικίας, που θα καλύπτουν σχεδόν όλες τις περιόδους κατασκευής της Vespa.

Δίτροχα συντηρημένα και διατηρημένα με μεράκι από τα μέλη του Club. Παράλληλα, θα διανέμεται ενημερωτικό φυλλάδιο με τη σύντομη ιστορία τόσο της βέσπα, όσο και της λέσχης της πόλης μας.

Την εκδήλωση στηρίζει η Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής, της οποίας το Vespa Club Volos είναι μέλος. Καλούνται όλοι οι φίλοι του γοητευτικού αυτού δίτροχου, αλλά και όλοι όσοι τους ελκύει η γοητεία του κλασικού να κάνουν μια βόλτα από την παραλία του Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου