ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Συγγνώμη» από Μπούις, προσγειωμένος ο Σταματίου

συγγνώμη-από-μπούις-προσγειωμένος-218987

Συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου ζήτησε ο Φάντζιο Μπούις, με τον Βέλγο τεχνικό να μην κρύβεται πίσω από δικαιολογίες για να αναφέρει: «Υπάρχει πολύ μεγάλη απογοήτευση και για το αποτέλεσμα και για την εικόνα της ομάδας. Δεν είμαστε σε καλή στιγμή για να μιλήσουμε και να δώσουμε εξηγήσεις, γιατί σκεφτόμαστε χίλια πράγματα. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι «συγγνώμη» σε όλους και να καθίσουμε αύριο (σ.σ. σήμερα) με τη διοίκηση να δούμε τι θα κάνουμε και πώς θα προχωρήσουμε. Κάθε ήττα είναι ντροπή. Με κάθε σεβασμό για τον Αλμυρό, είναι κι αυτός στην Γ’ κατηγορία. Το όνομα δεν παίζει ρόλο.

Γενικά θα ήθελα να πω ότι εγώ όταν ήρθα πριν έναν χρόνο σχεδόν βρήκα μια μπάλα στην Ακαδημία. Πήραμε δέκα και δώσαμε τις πέντε στην πρώτη ομάδα για να κάνει προπόνηση. Για να λέγεσαι μεγάλη ομάδα χρειάζεσαι όλα αυτά που φτιάξαμε φέτος για να γίνουμε πάλι μεγάλη ομάδα.

Προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε για να έχουμε αυτά που χρειάζονται για να παραμείνει η Νίκη μεγάλη ομάδα. Δεν αμφιβάλλω ότι είναι μεγάλη ομάδα, αλλά αυτά πρέπει να υπάρχουν στις βάσεις που δεν υπήρχαν.

Μιλάω για γήπεδα προπόνησης, για το γήπεδο που φτιάξαμε και χίλια άλλα πράγματα. Όσον αφορά τα αποτελέσματα έχουμε αποτύχει. Δεν θέλω να βγάλω την ουρά μου απ’ έξω. Δεν φέρνουμε αυτά που πρέπει».

Για τις τυχόν εξελίξεις: «Δεν ξέρω. Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση και θα δούμε. Τα πάντα μπορούν να γίνουν».

Στον αντίποδα, απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα αλλά όχι με την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ήταν ο Κώστας Σταματίου, αναφέροντας: «Σήμερα (σ.σ. χθες) η ομάδα μας κατάλαβε τι σημαίνει πίεση στην Γ’ Εθνική. Είχαμε ψηλώσει με τις τελευταίες νίκες. Θεωρώ ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι που μας δίνει δυνάμεις για να συνεχίσουμε. Η Νίκη ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις, εμείς το παιχνίδι. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ήμασταν πολύ κακοί. Ευτυχώς δεν δεχθήκαμε γκολ. Θεωρώ όμως ότι και η Νίκη δεν έκανε πολλές ευκαιρίες. Θα μπορούσε όμως να είχε πετύχει κάποιο γκολ και δεν ξέρω ποια θα ήταν η αντίδρασή μας. Τέλος καλό όλα καλά. Συνεχίζουμε προσγειωμένοι» για να συμπληρώσει: «Εμείς κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού προκειμένου να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου