ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλά «χρυσή» στην Ιταλία η Σοφία Δαλίδου

διπλά-χρυσή-στην-ιταλία-η-σοφία-δαλί-21569

Με δύο χρυσά μετάλλια επέστρεψε από την Ιταλία και τη διεθνή ρεγκάτα κωπηλασίας η 17χρονη κωπηλάτισσα του ΟΕΑ-ΝΑΒ Σοφία Δαλίδου, εκπροσωπώντας την Ελλάδα με τη συναθλήτριά της Στυλιανή Νάτσιουλα στο διπλό σκιφ νεανίδων.

Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να μην ήταν ιδανικές για τους κωπηλάτες, το ελληνικό πλήρωμα ωστόσο κατάφερε να «δαμάσει» τα έντονα κύματα και τον δυνατό αέρα που επικρατούσε, για να ανέβει στην κορυφή και μάλιστα δύο φορές.

Ο βολιώτικος σύλλογος του ΟΕΑ-ΝΑΒ συνεχάρη την αθλήτρια του, τονίζοντας σε ανακοίνωσή του: «Χρυσή η Σοφία Δαλίδου. Οχι με ένα, αλλά με δυο χρυσά στις αποσκευές της επιστρέφει η πρωταθλήτριά μας από τους αγώνες στην Ιταλία το Σαββατοκύριακο! Αγωνίστηκε με την συναθλήτριά της Στυλιανή Νάτσιουλα στο διπλό σκιφ νεανίδων και κατέκτησαν την πρώτη θέση και τις δυο φορές που αγωνίστηκαν.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν αντίξοες, όμως το κρύο και ο δυνατός άνεμος δεν κατάφεραν να κάμψουν τη δύναμη των πρωταθλητριών και η κατάκτηση της πρώτης θέσης πρόσθεσε δυο χρυσά στη μεγάλη συλλογή τους και γέμισε όλους μας με περηφάνια!

Συγχαρητήρια και καλή αρχή στην νέα αγωνιστική χρονιά! Μπράβο σας».

Ασημένιος ο Λυκομήτρος

Στην ίδια ρεγκάτα βρέθηκαν αγωνιζόμενοι με την Εθνική ομάδα ακόμη τρεις Βολιώτες. Συγκεκριμένα ο Απόστολος Λυκομήτρος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο μαζί με τον Λεωνίδα Κοπίδη, ενώ ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου από τον Πτελεό κατέλαβε την 4η θέση στο διπλό σκιφ ανδρών αγωνιζόμενος με τον Παλαιοπάνο. Τέλος, στη δίκωπο ανδρών ο Γιάννης Καλανδαρίδης ήταν 7ος αγωνιζόμενος μαζί με τον Καπάκογλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου