ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αύριο με Βελούχι στη Νεάπολη ο ΝΠΣ Βόλος

αύριο-με-βελούχι-στη-νεάπολη-ο-νπσ-βόλο-204359

Ο ΝΠΣ Βόλος, που ήδη δυο αγωνιστικές πριν το τέλος του α΄ γύρου έχει «κερδίσει» τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες του με θεωρητικά εύκολα ματς, και ως το τέλος του πρώτου μισού του πρωταθλήματος έχει να παίξει: αύριο (9/12) με Βελούχι και (16/12) με Διγενή Νεοχωρίου στη Νεάπολη.

Ο Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος, που είναι από νωρίς το φαβορί για την πρωτιά και την άνοδο, έχει μόνο μια ήττα στο πρωτάθλημα σε ντέρμπι με τη Νίκη (1-0 στο Πανθεσσαλικό στο μοναδικό ματς που δεν σκόραρε), είναι πρώτος στη βαθμολογία, πρώτος σε δημιουργικότητα και γκολ, και αύριο θέλει ένα ακόμη βήμα για τον τίτλο.

Ο προπονητής Χουάν Φεράντο, μάλιστα, αύριο ενδέχεται να δώσει χρόνο και σε παίκτες που δεν έχουν ως τώρα μεγάλη συμμετοχή.

Στο αυριανό (15.00) ματς του ΝΠΣ Βόλος με αντίπαλο το Βελούχι στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, διαιτητής ορίστηκε Χρήστος Παυλίδης από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Γιάντση και Γιώργο Χριστοδούλου, επίσης από την ίδια Ένωση.

Στους πληγέντες της Μάνδρας τα έσοδα από τον αγώνα κυπέλλου

Το ποσό των 1.205 ευρώ συγκεντρώθηκε από τους φίλους του Volos NFC στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, έπειτα από πρωτοβουλία της διοίκηση του Volos NFC για την ενίσχυση των πληγέντων στη Μάνδρα Αττικής.

Το ποσό αυτό κατατέθηκε ήδη στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό βοήθειας και αλληλεγγύης της Εθνικής Τράπεζας για την ενίσχυση των πληγέντων της Μάνδρας από τη Θεομηνία

Η διοίκηση του Volos NFC εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους τους φίλους της ομάδας που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της για βοήθεια, και που για μία ακόμη φορά έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου