ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Έβαλντ Λίνεν σχολιάζει την αποχώρηση του Γιώργου Κατίδη από την ΑΕΚ

ο-έβαλντ-λίνεν-σχολιάζει-την-αποχώρησ-200

Την αποχώρηση του Γιώργου Κατίδη από την ΑΕΚ σχολίασε ο Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος μιλώντας στο γερμανικό Τύπο χαρακτήρισε «αλαζόνα» και «ασεβή» τον 20χρονο μέσο.

Ο τεχνικός της Ένωσης επανέλαβε πως δεν συμφωνεί με την «ποδοσφαιρική εξόντωση» του ποδοσφαιριστή, για τον οποίο είπε πως «ζει εξ ολοκλήρου στο δικό του κόσμο».

«Το περιστατικό δεν το ειδα από εκεί που καθόμουν. Με πληροφόρησε ένας συνεργάτης μου και ένιωσα αποτροπιασμό και σοκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως έκανε τέτοια βλακεία», τόνισε ο Λίνεν με αφορμή το ναζιστικό χαιρετισμό του παίκτη μετά το γκολ που σημείωσε κατά της Βέροιας.

Πρόσθεσε ακόμη: «Πιστεύω πως δεν έχει πολιτικό υπόβαθρο και γι’ αυτό τον υποστήριξα. Θεωρώ αυτό που ακολούθησε παρατραβηγμένο. Εκτός της ομάδας και οι οργανωμένοι οπαδοί μας, η Original, έχουν εντελώς αντιφασιστική νοοτροπία. Είναι μία στάση ζωής γι’ αυτούς».

Ακολούθως αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του νεαρού μέσου: «Έχει κάνει ήδη πάρα πολλά λάθη. Ο Γιώργος ζει σε ένα δικό του κόσμο. Είχε δύσκολα παιδικά χρόνια. Έχει ήδη επιδείξει ασεβή συμπεριφορά και αλαζονική. Όμως τέτοιο πράγμα δεν είχε ξανασυμβεί. Αυτή η χειρονομία ήταν το αποκορύφωμα. Ήταν μία εντελώς ανόητη και ανώριμη πράξη. Και τώρα το πληρώνει ακριβά».

Όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα: «Η τάση που υπάρχει είναι να τιμωρηθεί για κάποιες εβδομάδες και το καλοκαίρι πιθανότατα θα πρέπει να βρει νέα ομάδα».

Επανέλαβε, πάντως, αυτό που είπε και στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου, αναφορικά με τον ισόβιο αποκλεισμό του από τις εθνικές ομάδες: «Το παιδί πρέπει να πάρει ένα καλό μάθημα, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι υπερβολικό. Θεωρώ πως δεν το έκανε επίτηδες. Σίγουρα, πάντως, η συμπεριφορά του ήταν μία προσβολή».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου