ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωτιά για Κουτσογιάννη

πρωτιά-για-κουτσογιάννη-197503

Το Αναπτυξιακό πρωτάθλημα πάλης έλαβε χώρα στο Κλειστό Γήπεδο της Ζοφριάς στην Αθήνα, όπου συμμετείχαν αθλητές από παλαιστικούς συλλόγους όλης της Ελλάδας.

Από το σύλλογο του Ολυμπιονίκη Βόλου συμμετείχαν οι παλαιστές Μιχάλης Κουτσογιάννης και Νίκος Μανουσογιωργάκης, τερματίζοντας στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας όπου συμμετείχαν.

Ο Μιχάλης Κουτσογιάννης αναδείχθηκε πρώτος στην κατηγορία των 96 κιλών πιάνοντας πολύ καλή απόδοση. Αλλωστε ο αθλητής τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει συμμετέχοντας στην Εθνική Ελλάδος. Επίσης, ο Νίκος Μανουσογιωργάκης ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση βγήκε τρίτος στην κατηγορία των 86 κιλών.

Οι άνθρωποι του συλλόγου έμειναν αρκετά ευχαριστημένοι από την απόδοση των αθλητών, αφού παρατηρήθηκε βελτίωση εν συγκρίσει με τους αγώνες της Θεσσαλονίκης που συμμετείχαν την περασμένη εβδομάδα. Οι παλαιστές είχαν στο πλάι τους τον προπονητή Γιάννη Γαβρινιώτη καθώς επίσης και τον πρόεδρο του συλλόγου Χρ. Χατζηαργυρίου.

Ο Μιχάλης Κουτσογιάννης μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, τονίζοντας: «Βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Στο πρωτάθλημα παρατηρήσαμε πως σε όλες τις κατηγορίες γίνεται πολύ καλή δουλειά από όλους τους συλλόγους με αποτέλεσμα το επίπεδο να είναι ανώτερο εν συγκρίσει με πέρυσι. Θεωρώ πως στον Ολυμπιονίκη κάνουμε πολύ καλή δουλειά, το ευχάριστο βέβαια είναι πως η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις βγαίνει εντός των αγωνιστικών χώρων και αγώνα με τον αγώνα διορθωνόμαστε και γινόμαστε όλο και καλύτεροι και αυτό βγαίνει και στις μικρότερες κατηγορίες όπου αγωνίζονται οι παμπαίδες, οι οποίοι σάρωσαν στα μετάλλια στο αντίστοιχο πρωτάθλημα».

Ο προπονητής, κ. Γιάννης Γαβρινιώτης, ανέφερε ότι: «Σαν προπονητής του Ολυμπιονίκη είμαι ευχαριστημένος και από τους δύο αθλητές, κάνανε αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις. Το επίπεδο έχει ανέβει στις βαριές κατηγορίες σε σχέση με παλαιότερα και είμαι ευτυχής που έχω στα χέρια μου αθλητές τέτοιου βεληνεκούς, όπως είναι ο Κουτσογιάννης και ο Μανουσογιωργάκης, τόσο ως χαρακτήρες όσο και ως αθλητές. Ηταν ιδιαίτερη συγκίνηση να βραβεύσω έναν αθλητή, όπως είναι ο Μιχάλης Κουτσογιάννης με μια πορεία στην Εθνική Ελλάδος αλλά και γενικά στο χώρο της πάλης, όπως και για τον πρόεδρό μας Χρ. Χατζηαργυρίου να βραβεύσει τον Νίκο Μανουσογιωργάκη, ένα παιδί που πήρε το πρώτο του μετάλλιο σε τέτοιες κατηγορίες μετά από πολλά χρόνια προπόνησης».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου