ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάρτι για τους Παίδες με 13 γκολ

πάρτι-για-τους-παίδες-με-13-γκολ-188774

Με ακόμη δύο νίκες προχώρησαν οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΘ, επικρατώντας χθες των Παίδων και των Νέων της ΕΠΣ Ευρυτανίας, για να παραμείνουν παράλληλα στις κορυφές της βαθμολογίας.

Οι Παίδες του Αντώνη Μάνδαλου ήταν σαρωτικοί κερδίζοντας με το εκκωφαντικό 13-0, ενώ πιο δύσκολα επικράτησαν οι Νέοι, με το τελικό 1-0 να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο.

Πάρτι για τους Νέους

Με το ευρύ 13-0 επικράτησε η μικτή Παίδων της ΕΠΣΘ την αντίστοιχη της Ευρυτανίας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος προεπιλογής της ΕΠΟ. Για τους γηπεδούχους, που πήγαν στο ημίχρονο έχοντας πετύχει 8 τέρματα, χατ-τρικ έκαναν οι Κολώνιας, Καλόγηρος και Μπουμπούκης, δυο γκολ σκόραρε ο Τζιάνης ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Δρόσος και Σανάι.

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΘ: Πουλιάνας (41’ Μπατζιάκας), Δρόσος, Κουτούπης, Κουτσιμπάνας (41’ Σανάι), Καραγιάννης, Κωστούλας, Γλυκός (41’ Καλαφατάκης), Μπουμπούκης, Κολώνιας (41’ Μπαλούλης), Καλόγηρος, Τζιάνης (41’ Παναγούλας).
ΠΑΙΔΕΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ: Μπακατσιάς, Τριανταφυλλόπουλος, Κ. Κελεσίδης, Π. Δροσίνης, Γ. Κελεσίδης, Κοτρώνης (75’ Κοκοτίνης), Καραμπάνας (46’ Καραμπίκος), Σερπάνος, Πιστιώλης (49’ Κουτούπης), Σταμούλης, Τσιγαρίδας

Παρέμειναν κορυφή οι Νέοι

Δύσκολα με σκορ 1-0 επικράτησαν οι Νέοι της ΕΠΣΘ την ΕΠΣ Ευρυτανίας για την 5η αγωνιστική των πρωταθλημάτων προεπιλογής. Το γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Ματθαίου με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή στο 37ο λεπτό.

ΝΕΟΙ ΕΠΣΘ: Διαμαντόπουλος, Μπόλης (84’ Μυλωνάς), Δοδοντσίδης, Τσίλογλου, Αγερώτης, Μεγαγιάννης (70’ Τετριμίδας), Κανούτας, Ματθαίου (46’ Μπέκος), Τιμπλαλέξης, Κατσαγεωργίου (74’ Ακριβόπουλος), Τάρε.
ΝΕΟΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ: Πατλιάς, Μπίκας, Πατρώνης, Τσιάρας, Π. Μπουρμπουρής, Αλ. Τόλης (80’ Τριανταφυλλόπουλος), Τριανταφύλλου, Ρέπας, Τσούκας, Στ. Μπουρμπουρής, Ν. Τόλης (88’ Καβαδίας).

Παίδες

ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 13-0

ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Φθιώτιδας 3-0

Βαθμολογία

1. Θεσσαλίας 13

2. Εύβοιας 10

3. Φθιώτιδα 6

4. Ευρυτανίας 0

Νέοι

ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 1-0

ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Φθιώτιδας 1-0

Βαθμολογία

1. Θεσσαλίας 15

2. Εύβοιας 12

3. Φθιώτιδας 1

4. Ευρυτανίας 1

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου