ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λίγκα: Συνέχεια σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις

σούπερ-λίγκα-συνέχεια-σήμερα-με-τέσσε-185223

Με τέσσερις πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις συνεχίζεται σήμερα η 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στη χρονικά πρώτη εξ αυτών, η Κέρκυρα θα υποδεχθεί την Ξάνθη (16:00) επιζητώντας την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει πίσω. Οι «Φαίακες», οι οποίοι επ΄ ουδενί επιθυμούν να χάσουν κι άλλο πολύτιμο έδαφος, θα ενισχυθούν τελικά με τον Μπάρκογλου, ενώ η αντίπαλός τους δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Στην Τούμπα (18:15), ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον πάντοτε επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη νίκησε και στους δύο πρώτους αγώνες της, ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στους τρεις βαθμούς μετά την ήττα από τον Ατρόμητο και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα τον φέρει από πολύ νωρίς να κυνηγά ασθμαίνων τους πρωτοπόρους.

Σημαντικός αγώνας, μεταξύ αήττητων μάλιστα, θα διεξαχθεί και στα Περιβόλια Χανίων, ανάμεσα στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, τον Πλατανιά και τον Ατρόμητο (18:15). Η ομάδα της Κρήτης, με τέσσερις βαθμούς μέχρι τώρα, επιστρέφει στη φυσική έδρα της για να «κοντράρει» τον ιδιαιτέρως φιλόδοξο αντίπαλό της, που αν νικήσει θα φτάσει τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση.

Η αυλαία για σήμερα θα πέσει το βράδυ στο ΟΑΚΑ (20:30), με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Αρη. Στις εξέδρες θα βρίσκονται οι υποψήφιοι επενδυτές Χάρις και Βιντιάδης για να παρακολουθήσουν ιδίοις όμμασι την Ένωση, γεγονός που προσδίδει επιπλέον κίνητρο στους γηπεδούχους, που θα επιδιώξουν να συλλέξουν τους πρώτους βαθμούς τους στο πρωτάθλημα.

Οι άπειροι παίκτες του Βλάχου θα πρέπει πάντως να κοπιάσουν πολύ απέναντι στο συγκρότημα του Μάκη Κατσαβάκη, που αντιμετωπίζει παρεμφερή αγωνιστικά προβλήματα αλλά παραμένει πάντοτε επικίνδυνο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου