ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωταθλητές kick boxing οι Fighters

πρωταθλητές-kick-boxing-οι-fighters-184921

Δέκα μετάλλια κέρδισαν οι Fighters Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing ανδρών – γυναικών που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 18 Δεκεμβρίου 2017 στο Ολυμπιακό Κέντρο Βαρέων Αθλημάτων στην πόλη της Αθήνας.

Ο σύλλογος των Fighters Βόλου εκπροσωπήθηκε από έξι αθλητές, οι οποίοι αγωνίστηκαν συνολικά σε έντεκα διαφορετικές κατηγορίες κιλών και στυλ Kick Boxing και -κερδίζοντας μετάλλια στις δέκα από αυτές- καθιστούν πλέον την πόλη του Βόλου ως μία από τις πλέον αξιόμαχες δυνάμεις στον χάρτη του Kick Boxing σε πανελλήνιο επίπεδο.

Οι διακρίσεις που πέτυχαν οι αθλητές των Fighters Βόλου είναι οι παρακάτω:

Τουρτούρας Παναγιώτης

+79 kg (1 Χρυσό μετάλλιο)

Νιμπής Γεώργιος

-94 kg (2 Χρυσά μετάλλια)

Κουμπαράκης Χρήστος

-84 kg (1 Χάλκινο μετάλλιο)

Χονδροδίνης Θεόδωρος

-84 kg (2 Χάλκινα μετάλλια)

Μαζίλης Γεώργιος

-79 kg (2 Χάλκινα μετάλλια)

Μιχόπουλος Νικόλαος

-64 kg (1 Χρυσό και 1 Χάλκινο μετάλλιο)

Το επίπεδο της διοργάνωσης ήταν υψηλό και οι αθλητές που συμμετείχαν από όλα τα μέρη της Ελλάδος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να κερδίσουν μια θέση στο βάθρο των νικητών. Οι αθλητές των Fighters Βόλου που συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing αγωνίστηκαν με πάθος αξιοποιώντας τους αυτοματισμούς των προπονήσεων, αποδεικνύοντας ότι η συστηματική και μεθοδική προπόνηση με την ορθή καθοδήγηση του προπονητή οδηγεί στο ποθητό αποτέλεσμα.

Αξίζει ιδιαίτερα να σημειωθεί ότι ο αθλητής Kick Boxing των Fighters Βόλου Τουρτούρας Παναγιώτης, ηλικίας 18 ετών και με ελάχιστη αγωνιστική εμπειρία (2 αγώνες Kick Boxing), αγωνιζόμενος στο στυλ του Kick Boxing Low Kick στη Super Heavy Weight κατηγορία, κέρδισε το Σάββατο 17-12-17 δύο αντιπάλους στα προημιτελικά και στα ημιτελικά αντίστοιχα (τον πρώτο στα σημεία και τον δεύτερο με νοκ άουτ). Την Κυριακή 18/12 αντιμετώπισε στον τελικό της κατηγορίας έναν πολύ έμπειρο και δυνατό αθλητή βάρους 130 kg – με πάνω από εκατό αγώνες στο ενεργητικό του στο Kick Boxing, στο MMA και στο Brazilian Jiu Jitsu – και κατάφερε σε ένα ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι να επιβληθεί του πολύπειρου αντιπάλου του στα σημεία και να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος στα βαριά κιλά.

Συνολικά, η ομάδα των Fighters κατέκτησε 45 μετάλλια (14 χρυσά, 13 ασημένια και 18 χάλκινα) και αναδείχθηκε για μια ακόμη χρονιά πρωταθλήτρια ομάδα Kick Boxing με τεράστια διαφορά στη συλλογή μεταλλίων από τη δεύτερη ομάδα, αποδεικνύοντας έτσι για μια ακόμη χρονιά ότι το χάσμα μεταξύ της πρώτης ομάδας Kick Boxing στην Ελλάδα (FIGHTERS) και των υπολοίπων διαρκώς διευρύνεται.

Οι επικεφαλής του προπονητικού team των Fighters στον Βόλο, Κώστας Τσάπρας (Kick Boxing, MMA) και Ηλίας Σαμαράς-Καμηλαράκης (BJJ), δηλώνουν ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας, καθώς τα τμήματα Kick Boxing και Brazilian Jiu Jitsu είναι παρόντα σε όλες τις σημαντικές διοργανώσεις και διακρίνονται χάρη στην ποιότητα και στη μεθοδικότητα των προπονήσεων που πραγματοποιούνται καθημερινά στη σχολή.

Παράλληλα, στο τμήμα του ΜΜΑ (Mixed Martial Arts) έχουν τεθεί ήδη οι βάσεις για την αγωνιστική ομάδα και έτσι οι Fighters με μόλις τέσσερα χρόνια παρουσίας στην πόλη του Βόλου κυριαρχούν στη Μαγνησία στον τομέα των ρεαλιστικών μαχητικών αθλημάτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου