ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηττες με 1-0 για Δήμητρα και Θησέα που άξιζαν κάτι καλύτερο  

ηττες-με-1-0-για-δήμητρα-και-θησέα-που-άξι-177243

Με το ίδιο σκορ ηττήθηκαν στην 13η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής Δήμητρα και Θησέας από Αμβρυσσέα και Φήκη αντίστοιχα. Τόσο οι Ευξεινουπολίτες όσο και οι Αγριώτες έχασαν με 1-0 σε Δίστομο και Αγριά.

Δεύτερη ήττα εκτός

έδρας για τη Δήμητρα

Τη δεύτερη εκτός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα μετά απ’ αυτή στη Φήκη υπέστη η Δήμητρα με σκορ 1-0 από τον Αμβρυσσέα, που πήρε τη ρεβάνς για τη δική του ήττα με το ίδιο σκορ στον πρώτο γύρο στην Ευξεινούπολη.

Η εύστοχη κεφαλιά του Δήμου στο 70’ μετά από κόρνερ έκρινε την αναμέτρηση, στην οποία δεν υπήρχαν ιδιαίτερες απειλές προς την εστία του Πουλιάνα, που κάθισε κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο Σταυράκης ήταν άρρωστος.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι αδικούνται που δεν σκόραραν, είχαν αρχικά την κεφαλιά στο 8’ του Στεφανή σε δυνατή εκτέλεση πλαγίου, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να μπλοκάρει, ενώ στο 13’ ο Αναστασίου δεν βρήκε την μπάλα με κοντινή προβολή, μετά τη σέντρα του Διαμαντόπουλου από τα αριστερά.

Στο 20’ ο Πεπκολάι σούταρε από θέση βολής, αλλά η μπάλα πήγε πάνω σε αντίπαλο, ενώ στο 30’ η Δήμητρα έφτασε κοντά στο 0-1, αλλά ο Βουρδάκης που δέχθηκε τη θαυμάσια πάσα του Πέτρου Θωμαΐδη, δεν κατάφερε στο τετ-α-τετ να βρει δίχτυα, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 75’, ο ίδιος παίκτης βγήκε πάλι στο τετ-α-τετ, αλλά υποδείχθηκε κακώς, όπως υποστηρίζουν οι φιλοξενούμενοι, σε οφσάιντ, με τον βοηθό να τους στερεί τη δυνατότητα να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Πουλιάνας, Καρράς, Λάμπος, Γαλανόπουλος, Στεφανής, Θωμαΐδης (86’ Μπουμπούκης), Διαμαντόπουλος (75’ Θεοδωρόπουλος), Καμπέρης (65’ Μαυροζούμης), Αναστασίου, Πεπκολάι (65’ Σιόβας), Βουρδάκης (86’ Παπουτσής).

Καθοριστική ήττα για Θησέα

Ο Θησέας ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη με τη Φήκη χθες στο γήπεδό του, για να σηκώσει κεφάλι, αλλά έχασε με 0-1 και βυθίστηκε κι άλλο στη βαθμολογία, μένοντας στους 13 βαθμούς, με την κατάσταση πλέον ρεαλιστικά να είναι δύσκολη σε ό,τι αφορά τον στόχο της παραμονής, παρόλο που απομένουν αρκετά παιχνίδια.

Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Γκαντιάς στο 54’, με τον σκόρερ από τα δεξιά να συγκλίνει προς τον άξονα και με σουτ εντός περιοχής στο παραθυράκι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Θησέας σ’ ένα κακό γήπεδο κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα στο πρώτο μέρος, αλλά δεν είχε την κλασική φάση, εκτός από ένα αξιόλογο σουτ του Τσιανάκα, που πέρασε άουτ κοντά από τη συμβολή των δοκών.

Ο Χρήστος Σπαθής, που μαζί με τον Γιώργο Αλεξίου είχαν και πάλι ρόλο παίκτη-προπονητή, δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ: «Όλοι μας προσπαθήσαμε, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά μας έλειπε η τελική πάσα, για να φτάσουμε στο πολυπόθητο γκολ».

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Κουκουτής (75’ Αλμασίδης), Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Χατζησταμάτης, Τσιανάκας (85’ Θεοδωρίδης), Φουρκιώτης (60’ Λίτσος), Κατσιγιάννης (60’ Καρατσόλης), Βαρουξάκης

ΦΗΚΗ: Ντάσκας, Γιαννούλας, Τζέλης, Κατσαντώνης, Μωραΐτης, Γεωργάκης (75’ Μπέτσας), Σκόνδρας, Ιωάννου, Γκαντιάς (58’ Τσαφίστας), Καλαμαράς (70’ Πολυζόπουλος), Ζέρβας

Τα αποτελέσματα (13η)
Αμβρυσσέας-Δήμητρα 1-0
Θησέας-Φήκη 0-1
Νέα Αρτάκη-Ελασσόνα 1-2
Ατρόμητος Παλ.-Ηρακλής Λ. 1-2
Αταλάντη-ΑΟ Υπάτου αναβολή
Αετός Μ.-Εθνικός ΝΚ 0-3 ά.α.

Η βαθμολογία
1.Ηρακλής Λάρισας 30
2. ΑΟ Υπάτου 24
3. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 22
4. ΠΟ Ελασσόνας 23
5. Δήμητρα Ευξεινούπολης 21
6. ΠΟ Φήκης 19
7. Νέα Αρτάκη 18
8. Αμβρυσσέας Διστόμου 16
9. Θησέας Αγριάς 13
10. Ατρόμητος Παλαμά 11
11. Αταλάντη 9
12. Αετός Μακρυχωρίου 1

Η επόμενη (14η)

Ατρόμητος Παλ.-Νέα Αρτάκη
Ηρακλής Λ.-Αταλάντη
ΑΟ Υπάτου-Δήμητρα Ευξ.

Ελασσόνα-Θησέας

Εθνικός ΝΚ-Αμβρυσσέας

Φήκη-Αετός Μ. 3-0 ά.α.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου