ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη προπόνηση επίλεκτων αθλητών του shidokan triathlon στον Πήγασο

πρώτη-προπόνηση-επίλεκτων-αθλητών-το-176966

Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου στο αρχηγείο του Ελληνικού shidokan (Honbu dojo) του Α.Σ. ΒΟΛΟΥ «ΠΗΓΑΣΟΣ» πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση επίλεκτων αθλητών του shidokan triathlon, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ορίζονται από την ελληνική πολιτεία.

Η Ελληνική οργάνωση shidokan (E.O.S) επέλεξε ως εθνικούς προπονητές της τον Sensei Κατσούρα Δημήτριο 4 Dan, τον Sensei Βογιαντζή Αντώνιο 4 Dan, τον sensei Νταϊλιάνη Αχιλλέα 3 Dan και τον sensei Καραγιάννη Γεώργιο 3 Dan, οι οποίοι δίδαξαν τις ενότητες του knock down, shido boxing και grappling, μεταφέροντας στους αθλητές πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες ανοίγοντάς τους έτσι νέες προοπτικές.

Οι αθλητές είχαν την τύχη οι προπονητικοί αγώνες που διεξήχθησαν στο τέλος, για να ανακαλύψουν στο πρακτικό κομμάτι την εφαρμογή της προπόνησης, να γίνουν υπό την καθοδήγηση της shihan Αϊστρατή Γεωργίας 6 Dan, η οποία είναι η πρόεδρος διαιτησίας της Ελληνικής οργάνωσης shidokan και βοήθησε στην κατανόηση των εξαιρετικά δύσκολων και απαιτητικών κανονισμών του shidokan triathlon.

Η προπόνηση έγινε υπό την εποπτεία του προέδρου και αρχηγού/εκπροσώπου του shidokan στην Ελλάδα shihan Κατσούρα Λίο 7 Dan, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό προς τους αθλητές και κατέστησε σαφές ότι οι προπονήσεις των επίλεκτων αθλητών θα καθιερωθούν, έτσι ώστε το Ελληνικό shidokan να συνεχίσει να παράγει πρωταθλητές τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Επίσης στην προπόνηση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής shihan, Tελκής Κωνσταντίνος 5 Dan, επιβλέποντας και αξιολογώντας τόσο τους αθλητές όσο και τους εθνικούς προπονητές της οργάνωσης.

Tέλος η ελληνική οργάνωση shidokan θέλει να ευχαριστήσει τον γιατρό της Dr Γιασλακιώτη Βασίλειο, οποίος ήταν παρών, έτσι ώστε να προστατέψει τους αθλητές σε περίπτωση τραυματισμού, καθώς επίσης και την επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α), η οποία πάντα δίνει το “παρών” στις διοργανώσεις της Ε.Ο.S και διασφαλίζει την επαγγελματική αντιμετώπιση σε οποιαδήποτε δύσκολη περίπτωση τραυματισμού και όχι μόνο.

Οι σύλλογοι που τροφοδότησαν με αθλητές την πρώτη προπόνηση της επίλεκτης ομάδας:

Α.Σ ΒΟΛΟΥ «ΠΗΓΑΣΟΣ» (ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ ΛΙΟ – ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)

Α.Σ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΛΜΥΡΟΥ (ΤΕΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ)

Α.Σ KICK BOXING ΒΟΛΟΥ (VOGIANTZIS TEAM) (ΒΟΓΙΑΝΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ)

Α.Σ SAMURAI ΤΡΙΚΑΛΩΝ (ΛΙΟΥΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΝΤΑΪΛΙΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ)

Α.Σ «ΗΡΑΚΛΗΣ» ΦΑΡΣΑΛΩΝ (ΑΡΣΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ – ΑΡΣΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου