ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυριάκος ο πρώτος για Ρήγα Φεραίο

κυριάκος-ο-πρώτος-για-ρήγα-φεραίο-175345

Αμυντική ήταν η πρώτη προσθήκη στην τρέχουσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο για τους Βελεστινιώτες, που ενέταξαν στο δυναμικό τους τον πολύπειρο στόπερ και πρώην αρχηγό του ΓΣ Αλμυρού, Αργύρη Κυριάκο.

Στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Κυριάκος είχε έξι συμμετοχές από τις οποίες οι τρεις ως βασικός απέναντι σε ΑΟ Σελλάνων, Ρήγα Φεραίο και Οπούντιο Μαρτίνου, αλλά και τρεις ως αλλαγή απέναντι σε ΝΠΣ Βόλος, Αμβρυσσέα Διστόμου και Ολυμπιακό Βόλου.

Ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός που μπορεί να καλύψει επίσης και τη θέση του αμυντικού χαφ αλλά και του πλάγιου μπακ, αναμένεται να δώσει λύσεις στον Ρήγα Φεραίο στο αμυντικό κομμάτι, πλαισιώνοντας τους Γκάγκα και Καρλιάμπα. Εκτός από τις θητείες του στον Γ.Σ. Αλμυρού, έχει αγωνιστεί επίσης σε Αίαντα Σούρπης, Βουλιαγμένη, Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου και Πύρασο.

Οι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ρήγα Φεραίου στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Χαίρομαι που βρίσκομαι στο δυναμικό του Ρήγα για το δεύτερο γύρο. Είμαι σε μία ιστορική ομάδα κι είμαι εδώ για να βοηθήσω με όλη μου τη δύναμη τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ρήγα που με εμπιστεύτηκαν. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος, με δουλειά και πάθος, θα πετύχουμε τον σκοπό μας».

Στην αντίπερα όχθη, παρελθόν αποτελεί ο νεαρός αμυντικός Γιώργος Πατσής, ενώ στην πόρτα της εξόδου από το Δημοτικό Στάδιο βρίσκεται και ο αναπληρωματικός φορ Χρήστος Τζέκα.

Παράλληλα, από χθες η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις αφού την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται τη Νίκη Βόλου στον πρώτο αγώνα του δευτέρου γύρου και του 2018. Οι διοικούντες του συλλόγου συνεχίζουν να κινούνται για μεταγραφές, με στόχους ποδοσφαιριστές που θα «ανεβάσουν» τη μεσαία κι επιθετική γραμμή.

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου