ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλική νίκη για τον ΓΣ Αλμυρού

φιλική-νίκη-για-τον-γσ-αλμυρού-169343

Με την ευκαιρία του ρεπό που είχε στην 14η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής ο Γ.Σ. Αλμυρού, έγινε χθες στο Δημοτικό Στάδιο «Αθ. Ραγάζος» φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του Γ.Σ.Α και ομάδας επίλεκτων ποδοσφαιριστών της επαρχίας Αλμυρού, την οποία κοουτσάρισαν ο Μιχ. Ανδρωνάς και ο Παν. Βούλγαρης.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν όλα για τις ανάγκες του ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ.

Για την ιστορία, ο ΓΣΑ με γκολ που πέτυχαν οι Πέτρος Θωμαΐδης και Παναγιώτης Κοντοβάς κέρδισε 2-1 του Επίλεκτους, για τους οποίους σκόραρε ο Κακλιάς, ενώ για τις δυο ομάδες αγωνιστήκαν οι εξής:

ΓΣ Αλμυρού: Τσομπανόπουλος (Κοντογεωργάκης), Μπιρμπίλης (Αράπης), Μπαρούτας (Καραλής), Στουρνάρας, Κυπρτίου (Κόκκας), Θωμαΐδης, Αλεξανδρής, Σαββίδης, Φλίγκος, Κοντοβάς, Κρανάς (Πραττής).

Επίλεκτοι Επ.Αλμυρού: Χαλάτσης, Σιαμουρδάνης (Μακρής), Πλαβός (Ξηροκώστας), Μπαράκου (Π. Βούλγαρης), Καρατέεφ (Κακλιάς), Στεφανής, Κυριάκος (Τιμπλαλέξης), Σιαμέτης (Ν.Βούλγαρης),Τσάτσος (Ζαντιώτης),Αραπίτσας, Κατσαβριάς.

Μετά την παρατεταμένη αγωνιστική αναμονή για τον Γ.Σ. Αλμυρού, η ομάδα του Κ. Σταματίου ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή τον δεύτερο γύρο από το Μαρτίνο.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού που τελείωσε τον πρώτο γύρο στη δεύτερη θέση και παρέμεινε εκεί, παρά το ρεπό του προχθές στην 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Οι αγώνες του ΓΣΑ μετά το ρεπό του στον β΄ γύρο είναι:

14/1/18: Οπούντιος Μαρτίνου – Αλμυρός

21/1/18: Αλμυρός – Βελούχι

28/1/18: Διγενής Νεοχωρίου – Αλμυρός

4/2/18: Αλμυρός – Αστέρας Ιτέας

11/2/18: Ρήγας Φεραίος – Αλμυρός

17/2/18: Αλμυρός – ΑΟ Σελλάνων

25/2/18: Αχιλλέας Φαρσάλων – Αλμυρός

4/3/18: Αλμυρός – Θήβα

11/3/18: Αλμυρός – Νίκη Βόλου

18/3/18: Βόλος ΝΠΣ – Αλμυρός

24/3/18: Αλμυρός – Αμβρυσσέας Διστόμου

1/4/18: Ολυμπιακός Βόλου – Αλμυρός

Γ.Τ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου