ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Τσάκας: Και όμως είναι ακόμα εδώ…

παναθηναϊκός-τσάκας-και-όμως-είναι-α-168294
Για μια ακόμη φορά ο Βλάσης Τσάκας επέλεξε το… timing της αναταραχής στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, για να επαναλάβει όσα εδώ και καιρό υποστηρίζει, αλλά δεν γίνονται πράξη, για την ύπαρξη ενδιαφέροντος επένδυσης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον πρίγκιπα Φεϊζάλ.
Μιλώντας στον Sentra FM επανέφερε στο προσκήνιο το επενδυτικό ενδιαφέρον του Σαουδάραβα και χαρακτήρισε ως φαρσοκωμωδία όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Από την άλλη, βέβαια, ως φαρσοκωμωδία χαρακτηρίζεται εδώ και καιρό και όλη αυτή η υπόθεση με τον Φεϊζάλ, ο οποίος θέλει να επενδύσει, αλλά δεν κάνει το απαραίτητο βήμα, όπως αυτό έχει καθοριστεί, για την είσοδό του στην ΠΑΕ, μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.
Σύμφωνα λοιπόν με τον Βλάση Τσάκα, ο Φεϊζάλ θα επανέλθει για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. «Το πλάνο μας ήταν για τον Δεκέμβριο του 2012, αλλά οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό συνιστούν μία μεγάλη φαρσοκωμωδία, μία αποτυχία. Χθες καρατομήθηκε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Κώστας Κατσουράνης πριν το κρίσιμο ματς με την Τότεναμ. Οι άνθρωποι που διοικούν τώρα τον Παναθηναϊκό είναι απρόβλεπτοι και όχι μόνο επικίνδυνοι. Φυσικά θα ξεκινήσω από τον Γιάννη Αλαφούζο, από ποιον να ξεκινήσω από τον θυρωρό της Παιανίας;» τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Εγώ δεν έχω καμία σχέση κατά Sportday με τον Αραβα που θέλει τον Παναθηναϊκό, επειδή σέβομαι την εφημερίδα, θα μείνω στο δημοσίευμα. Με αυτά που μου λέτε για τον περασμένο Μάιο, δυο τινά συμβαίνουν,ή εσείς δεν γνωρίζετε την πραγματικότητα ή εγώ ήρθα απ’ άλλον πλανήτη, εμείς τον Μάιο φέραμε τον πρίγκιπα Φεϊζάλ, ενώ είναι γεγονός ότι αποτύχαμε στις συζητήσεις τόσο στον Πρίγκιπα και στην πριγκίπισσα, Ντίμα για συγκεκριμένους λόγους που επικαλέστηκε ο Γόντικας στον Αλαφούζο», επεσήμανε και πρόσθεσε: «Υπάρχει πληροφορία σε μένα ότι ενώ ο Αλαφούζος ζήτησε μέσω συνεργάτη του να επικοινωνήσει μαζί μου για να μιλήσουμε, στη συνέχεια υπήρχε σιγή ασυρμάτου. Και αναρωτιέμαι μετά ότι είμαι ο μεγαλύτερος εγκληματίας, ο Ρωχάμης, ο Κοσκωτάς, επειδή είχα κάποιες νομικές ατασθαλίες με το υγειονομικό ή με κάτι άλλο. Απορούσα και η απορία μου λύθηκε όταν πληροφορήθηκα ότι ο Γόντικας συνάντησε την πριγκίπισσα Ντίμα, ο Γόντικας δεν συναντήθηκε με κανέναν. Την Πριγκίπισσα την είδε μόνο ο Τζίγγερ».
Ο Τσάκας μίλησε ακόμα:
Για την ατάκα του περί «καθαρισμού» της ΠΑΕ: «Εννοείται ότι θα καθάριζα και τον Γόντικα. Δεν υπάρχουν «ιερές αγελάδες» στον Παναθηναϊκό».
Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Ο άνθρωπος δεν κάνει για τίποτα. Ηθελε να κολλήσει τα τελευταία του ένσημα, ας του τα προ-κολλήσουν και ας αποχωρήσει».
Για τους λόγους που ο Πρίγκιπας Φαϊζάλ δεν έκανε πρόταση το καλοκαίρι: «Το Δ.Σ. της ΠΑΕ μας είχε καθησυχάσει τότε με την Α.Μ.Κ.. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε και γι’ αυτό δεν κάναμε πρόταση το καλοκαίρι».
Για την εικόνα του Παναθηναϊκού εντός γηπέδου: «Αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός είναι στη χειρότερη περίοδο των τελευταίων 30 ετών, ήταν αναμενόμενο, μιας και το μοναδικό κριτήριο για τους παίκτες ήταν να μην πάρουν προκαταβολές και η ομάδα κοιτούσε να γεμίσει το ρόστερ της. Τα παλτά του χειμώνα δεν φοριούνται το φθινόπωρο, το ξέρουμε αυτό».
Για την αποχώρηση των Καραγκούνη και Κατσουράνη: «Ο Καραγκούνης θα ΄χει πάντα θέση στον Παναθηναϊκό, εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι να κρίνουμε τον «καθηγητή», Φερέιρα στην υπόθεση ούτε του «Κάρα» ούτε του Κατσουράνη και πιστεύω πως ο Αλαφούζος, ο οποίος έγινε ξαφνικά γνώστης του ποδοσφαίρου, αν και δεν ήξερε τι σχήμα έχει η μπάλα, κάνει «γυφτιλίκια» με τα λεφτά του Κατσουράνη. Εγώ όταν απολύω έναν εργαζόμενο του δίνω κανονικά την αποζημίωση και τα λεφτά που δικαιούται. Δεν κάνω παζάρια»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου