ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνέχεια στην Καρδίτσα για τον ΝΠΣ

συνέχεια-στην-καρδίτσα-για-τον-νπσ-157392

Μετά τη νίκη στον βαρύ αγωνιστικό χώρο της Νεάπολης επί του Ρήγα Φεραίου, ο ΝΠΣ Βόλος ταξιδεύει στην Καρδίτσα την Κυριακή (21/1, 15:00) για να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Σελλάνων για την 16η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο είναι πρώτη στη βαθμολογία με 39 βαθμούς, 12 μπροστά από τη δεύτερη Νίκη Βόλου, ενώ μετά και τη μοναδική ήττα στο πρωτάθλημα από τους «κυανόλευκους» έχει «χτίσει» σερί 8 νικών. Επίσης είναι πρώτη σε τέρματα στο πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει 40 γκολ. Από την άλλη, ο ΑΟ Σελλάνων, ο οποίος βρίσκεται στην 9η θέση, προέρχεται από την ήττα με 1-0 από τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Εκδρομή στο Προάστιο

Δωρεάν εκδρομή στη Καρδίτσα διοργανώνει η Διοίκηση του Βόλος ΝΠΣ για τους φιλάθλους της ομάδας που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον ΑΟ Σελλάνων. Η ανακοίνωση: «Την ερχόμενη Κυριακή 21 Ιανουαρίου διοργανώνεται εκδρομή στo Προάστιο Καρδίτσας για τον αγώνα της ομάδας μας με τον ΑΟ Σελλάνων (3μ.μ.). Η συμμετοχή στην εκδρομή είναι ΔΩΡΕΑΝ, καθώς τα έξοδα της μετακίνησης θα καλυφθούν από φίλους της ομάδας. Το πούλμαν θα αναχωρήσει στις 12μ. μπροστά από το Δημαρχείο και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία της ομάδας και στα τηλέφωνα 24210-27671, 24210-27861».

Στην Εθνική Αλβανίας ο Μούτσα

Τη φανέλα της Εθνικής Αλβανίας θα φορέσει ο Γιώργος Μούτσα. Ο νεαρός τερματοφύλακας του ΝΠΣ Βόλος κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της χώρας του για τους δύο φιλικούς αγώνες που θα δώσει με αντίπαλο το Αζερμπαϊτζάν. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Τουρκία στις 21 και 26 Ιανουαρίου και ο Μούτσα θα αναχωρήσει από την Ελλάδα την ερχόμενη Παρασκευή, προκειμένου να ενσωματωθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου