ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σλούκας και άλλα τρία μέλη της Φενέρμπαχτσε θετικά στον κορονοϊό!

σλούκας-και-άλλα-τρία-μέλη-της-φενέρμπ-155192

Στη Φενέρμπαχτσε χτύπησε «συναγερμός» λόγω περιπτώσεων με ύποπτα συμπτώματα που… θύμιζαν κορονοϊό και οι εξετάσεις που έκανε η ομάδα έδειξαν τέσσερα μέλη της θετικά στον COVID-19. Μέσα σε αυτούς, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, από την Τουρκία ο Κώστας Σλούκας.

Η Τουρκία καθυστέρησε να προχωρήσει στην αναβολή των πρωταθλημάτων της σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, λόγω του κορονοϊού –κάτι που έκαναν όλες οι άλλες χώρες στην Ευρώπη- και τώρα αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα αυτής της λανθασμένης κίνησης.

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό πως μέλη της Φενέρμπαχτσε παρουσίασαν συμπτώματα του κορονοϊού και οι άνθρωποι του τουρκικού συλλόγου πήγαν για τις απαραίτητες εξετάσεις σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Όπως γίνεται γνωστό από δημοσιεύματα στη γείτονα χώρα, τέσσερα μέλη της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς διαγνώστηκαν θετικά στον κορονοϊό. Όπως αναφέρεται, μιλάμε για τρεις παίκτες της ομάδας, τους Κώστα Σλούκα, Γιαν Βέσελι και Αχμέτ Ντουβερίογλου, αλλά και τον Τσενκ Ρέντα (team manager).

Πάντως, στην επίσημη ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε που αναμένεται να βγει μέσα στην ημέρα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλα ονόματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου